fbpx

1

Ko se odločate za naslednji korak ga je potrebno tudi narediti. Vaše omahovanje ne vodi nikamor, namreč občutek boste imeli, da ste ves čas na začetni točki, kar dejansko tudi ste. Potrebno bo vložiti trud in narediti korake v smeri biti ali ne biti. Preveč dajete na mnenje okolice, predvsem pa ne poslušate sami sebe, s tem delate situacijo brez konkretnih rezultatov. Spremenite misli in samozavestno naprej!

2

Pravzaprav vam manjka samo odločilni korak, katerega pa enostavne ne znate ali ne zmorete narediti. Od začetka ste vedeli kje je težava, pa ste se vseeno odločili, da nadaljujete, sedaj ravno v tem vidite največji problem. Dejansko obstaja problem, vendar z voljo ga lahko prestopite. Postavite se zase, rešujte stvari tam ko jih morate, potrebno je začeti pri sebi. Je želja dovolj velika, da sprejmete tako veliko odločitev in spremenite vse?

3

Preveč razmišljate in delate načrte. Prav zoprni ste že sami sebi. Kot da si svojih želja ne znate izpolniti, kot da niste v življenju nikoli počeli prav tega. Nekako ste sledili okolici in njihovim željam. Predlagam vam, da končno (počasi) začnete sebe postavljati na prvo mesto, je že res, da je vse povezano s financami, ampak tudi te se postopoma rešijo. Potrebno si je postaviti načrt in vzdržati do cilja.

4

Prva stvar bodite vi, v tej zgodbi za katero sprašujete. Potrebno bo razmisliti ne kaj se vam splača, ampak kaj si dejansko želite in kje so prepreke. Res je da bi želeli spremeniti svoje življenje, ampak predlagam, da ga najprej spreminjate pri sebi, namreč tako boste lahko delali korak za korakom, ki bodo posledično delali vaše želje v življenju uresničljive. Pot prihodnosti je prava, ne stojte več med preteklostjo in prihodnostjo.

5

V kolikor bi poslušali svoje telo, bi jasno vedeli kaj vam je potrebno narediti. Namreč kronično stanje – biti brez energije, jasno kaže, da stojite ali hodite v napačno smer. Ponavljajo se dogodki in zgodbe, ki niso del vaše prihodnosti. Soočenje z resnico bo sicer boleče, ampak čez čas boste lažje zadihali. Rešite se starih navad in dovolite svežim energijam pot v vaše življenje. Premaknite se!

6

Konstantno ne more biti vse dobro, problemi – zastoji, ki so se pojavili na poti so trenutnega značaja, rešljivi prej kot si mislite. Naenkrat se je ponovno v vas pojavil strah in s tem tudi dvom. Razmislite še enkrat , če je ta potreben. Predlagam vam da bodite realni, saj vas v tem trenutku ni potreben, strah da vam bo kaj spodletelo, oziroma da nekaj ne bi zmogli, saj ste na poti do popolnega preobrata. Upajte se!

7

Predvsem na svoje želje poglejte, ne glede na različna mišljenja okolice. Neka prijateljica – prijatelj je presegel vsako mejo, vi pa še vedno ne odreagirate. Predlagam da ne dovolite, vpletanja v svoje življenje, saj vi najbolje veste kakšne so vaše želje. Prisluhnite sebi, rešite se strahu, nič ne more biti bolj moteče in večja zapora, kot to da živite tako, kot drugi narekujejo. Postavite se zase in stopite iz cone udobja, ki ni udobje.

8

Pravzaprav je konec vsega, pa ne konec v negativnem smislu, ampak konec ki odpira korake novih začetkov. Vaše vprašanje je vezano na neke ponovitve, ki so v preteklosti naredile ogromno slabega v vašem odnosu. Dejanski konec, oziroma konec dotične osebe in njenega vpliva stoji za prihodnost. Želja se vam bo končno uresničila. Tako preprosto se bo razpletlo, že do konca meseca avgusta. Sledite svojim občutkom.

 

 

 

GRAL

Facebook