fbpx

1

Vse bolj razmišljate, da bi pustili v smeri čustev vse za seboj. Časovno je enostavno vse preveč dolgo. Odločitve nikakor ne dočakate, čeprav vaše srce govori, da do odločitve zagotovo pride. Poslušajte se in ne odstopajte od zastavljenega cilja. V kolikor bi sprejeli odločitev, da odidete bi to pomenilo največ 2 tedna potem se bi vrnili nazaj. Ne ponavljajte napak naredite tokrat drugače – vztrajajte.

2

Poslovne zadeve se nevarno zapletajo in potrebno bo stopiti korak nazaj. Konflikt ne prinaša tisto kar bi si želeli, zato se je potrebno osredotočiti na svoje občutke in delovati samo z besedami pogovori, ko boste vprašani. Sedaj ni čas prelomnic ali novih korakov, zato jih ne izzivajte. Vse se bo uredilo kot se mora in vi ste naredili vse kar ste lahko v trenutni situaciji. Ostalo prepustite drugim.

3

Besede nekoga so vas prizadele, vendar so resnične. Nikoli niste naredili dovolj, samo čakali ste in pričakovali rezultate. Potrebno bo razmisliti se osredotočiti na svoje želje in delovati v smeri njih. Priznajte si da sta strah in nezaupanje pri vas prisotna že iz preteklosti. Prestopite stare vzorce in si dovolite novih korakov. Osebi dajte priložnost, predvsem pa dajte priložnost sebi.

4

Skrivnosti več ne boste želeli, zato boste postavljali ultimate v nepravem času. Razmislite, če vam je to potrebno, namreč vaše partnersko življenje se lahko obrne ravno v nasprotni smeri kot si želite. Tudi konci so možni, kar pa si ne želite. Skrivnost ne ostane več dolgo skrivnost, vendar zato ne boste poskrbeli vi ampak energije. Čustveno pa tako veste da je to smer prihodnosti.

5

Prišlo je do konca enostavno ni bilo druge izbire. Niste želeli tega, želela je druga stran. Potrebno je to spoštovati v tem trenutku. To kar čutite v sebi, da ni konec so pravi občutki, vendar vsak korak na silo v tem trenutku bi pustil vrata zaprta. Počakajte. Naj se zadeve razpletejo kot se morajo, predvsem pa prepustite odločitev nasprotni strani, nenazadnje je to njegova – njena odločitev.

6

Vse kar ste načrtovali je padlo v vodo, zato je potrebno v prihodnosti načrte, ki poslovno niso bili dogovorjeni miselno opustiti. Poslovna pot se zagotovo odpira, dobite ponudbo, tudi potrditev in jasno je da se vam odpre smer za katero še v tem trenutku ne veste. Lahko se vam odpre tudi pot, na katero niste pripravljeni, saj povezujete čustva in posel. Raje se prepustite in postavite svoje želje na prvo mesto.

7

Vaše razmerje dobiva nazaj stare okvirje, čeprav ste po prelomnici ki se je zgodila še vedno polni dvomov. Potrebno je odmisliti strahove, potrebno se je prepustiti. Ne igrajte “detektiva” nič se ne dogaja takšnega kar bi morali vedeti. Tretje osebe so ostale v preteklosti, zato ne razmišljajte o njih. Veliko več boste naredili, če se jasno odločite zgraditi svojo preteklost v prihodnost. Bodite hvaležni, da sta dobila še eno priložnost.

8

Finančni prilivi so v koraku do vas, vi pa še vedno v paniki, ali do finančnega priliva zagotovo pride. Strahovi so odveč, saj so zadeve dejansko tako daleč, da je samo še vprašanje dni kdaj se realizirajo. Zaupajte da vam je tokrat po napornem obdobju vendarle uspelo in da ste na poti ko dokončno zapirate finančne težave iz preteklosti. Ni bilo lahko, vendar sedaj je to izgubilo vsak pomen. Zmagali ste.

 

 

GRAL

Facebook