fbpx

1

Ni je več stvari ki je ne bi zmogli. Na vrsti so podrobnosti, ki si jih želite. Čustva so vam očitno pobrala preveč energije in pomembno je to energijo nadoknaditi, saj smeri očitno ne boste spreminjali. Vredno je vztrajati in posledično boste uspeli. Ne glejte ničesar kot nemogoče, za vsako poleno pod noge se zahvalite, tako spoznavate kdo gre z vami v prihodnost in kdo zagotovo več ne.

2

Prišel je trenutek odločitve. Solze so se očitno že dolgo nazaj posušile. Ne želite več življenja, ki vam ga krojijo drugi. Vsak najmanjši dvom se razblini, ko vam nekdo, ki vam veliko pomeni prizna tisto kar ste želeli slišali, čutili ste tako ali tako že. Prepričani ste lahko v uspeh, predvsem v sebe, naj vam ne bo odveč, da še nekdo rabi čas. Pravico ima do svojega mnenja. Predlagam da prepustite in se ne obremenjujete.

3

Poslovno ste na točki, kjer ni več povratka. Zdelo se vam bo da so vsi proti vam, vendar se boste dan za dnem bolj zavedali, da se ljudje okoli vas spreminjajo in da vam večina prikrito zaupa. Jasno se postavite zase, saj ste v novem koraku poslovnih smeri, ki vam prinesejo blagostanje in zadovoljstvo. Ne odmikajte se iz poti, pustite v tem trenutku čustva, ne iščite izgovorov. Sebe je potrebno postaviti ponovno v življenje.

4

Pripravljeni ste bili na velik preobrat, sedaj pa imate občutek, da se vam nekaj odmika. Samo občutek je! Nimate prav, vse je tako kot mora biti, ampak energije urejujejo še najmanjše podrobnosti. Nagrada in posledično zmaga vam prihaja. Končno tudi vam. Smer doma – nepremičnine prehaja v stabilnost. Tokrat zagotovo pada finančno breme preteklosti za vedno.

5

Potrebno bo še enkrat dobro razmisliti, namreč za vsakega od svojih bližnjih ne morete vi iskati rešitev, medtem ko vi izgubljate sebe in svojo zgodbo. Ljudje okoli vas morajo tokrat odrasti, saj niso otroci. Še kako odrasli so glede na njihova dejanja iz preteklosti. Odločno recite “ne”, posledično bo občutek dober in vračanje vaše energije se bo stopnjeval iz dneva v dan. To je to kar ste si tako želeli.

6

Prijaznosti je bilo dovolj, žal vam ni prinesla tistega kar ste si tako želeli. Potrebno bo razmisliti kako naprej. Namreč zadeva stoji na mestu, veliko bolj kot ste pripravljeni priznati. Soočenje je nujno, saj v končni fazi gre za vas, vaše razmerje in predvsem srce. Neki vpliv je očitno toliko velik, da je potrebno osebi stopiti na pot. Ne bojte se, gre samo za osebo, ki ji je važen denar in tega se oklepa.

7

Naivno ste sledili nekomu, sedaj pa vam je slika vedno bolj jasna. Laž na laž ne prinaša uspeha, vaša čustva ne morejo tega prikriti. Počutje je vedno slabše, energije očitno opozarjajo na spremembo. Naučiti se morate, da ne morete živeti veze, v katero dajete energijo samo vi. Namreč vsega se pa tudi ne da rešiti samo s srcem. Potreben je tudi interes iz druge strani, tam pa resnici na ljubo nimate iskrenosti.

8

Dokazi so pred vami, vi pa še vedno ne želite ali ne morete sprejeti resnice. Kot da se vam podira celi svet. Ne bodite tako črnogledi, namreč resnico poznate že dolgo, vendar je niste želeli videti, za posledice pa ste si tudi mislili, da bodo takšne kot so. Nikoli ne bo pravi čas če se bi morali odločati vi, zato je potrebno, da energije naredijo svoje. Hvaležni jim boste, naj odnesejo tisto kar ni za vas in vam prinesejo vašo prihodnost.

 

GRAL

Facebook