fbpx

1

Vaša prihodnost v čustveni smeri je predvsem v odločitvah. Pomembno v tem trenutku je, da se zavedate vajinih čustev, hkrati pa tudi preprek, ki potrebujejo čas.  Začutite v sebi zmago in ta bo sledila.

2

Besede so odveč, saj je vse bilo izrečeno. Mogoče brez potrebe. Potrebno bo sprejeti odločitev in se usmeriti v nove čustvene izzive – nove osebe. Vse staro naj ostane v preteklosti.

3

Poslovno veliki izzivi in novi koraki, na katere ste upali že vsaj 6 mesecev. Sedaj so tukaj, pred vrati. V sebi najdite tisto samozavest, ki je v tem trenutku nujna. Uspelo vam bo!

4

Vsa preteklost je znova tukaj in to z namenom. Bodite pozorni na besede, ki jih boste slišali. Potrebno bo zaupati znova. Vse je pred vami z namenom prihodnosti.

5

Še do konca meseca oktobra bo za vas prišel odgovor, katerega si tako zelo želite. Misli so v tem trenutku otopele, saj imate občutek, da ste znova obstali.  Pustite stare miselne vzorce za seboj.

6

Zaznavate v sebi velike spremembe. Premiki bodo dan za dnem intenzivnejši. Dogajalo se vam bodo naključja, ki bodo dajala veliko odgovorov. Vztrajajte naprej, tako poslovno, kot v smeri čustev.

 

 

GRAL

 

 

 

Facebook