fbpx

1 RDEČA – ČETRTI TEDEN

Spoznali boste namen nekega prijateljstva, ki vam odpira poslovne poti v smeri kot si želite. Vsak tretji vpliv preteklosti je potrebno edaj postaviti na stran. Velike poslovne potrditve sledijo še v mesecu Septembru. Za mnoge finančni priliv, ki odpira pot v finančno svobodo. Pogumno.

2 RUMENA – PRVI TEDEN

Ustvarjeni ste za nekoga, vendar so življenke prepreke premočne v tem trenutku za realizacije in odprte poti. Tretje osebe so prisotne, to ne gre spremeniti v kratkem času. Sprejmite to kar v danem trenutku lahko sprejmete. Ne prekinjajte stikov, ne postavljajte ultimatov, ker ne bo željenih premikov. Potrebujete čas, zato se prepustite.

3 MODRA – DRUGI TEDEN

Bodite zvesti sebi. Preverite vsako poslovno informacijo, prej kot naredite korake ali spremembe. Menjave so mogoče, vendar je potrebno vedeti, da želite na boljše. Ne odločajte se zaradi ljudi okoli sebe, pač pa se odločajte ker si želite več poslovne svobode, brez pritiskov. Priložnosti bosta dve. Vse dva krat preverite.

4 ZELENA – TRETJI TEDEN

Nova znanstva prinašajo najleše čustvene zgodbe. Pripadnost bo potencirana. Dogajalo se bo hitro, presenečenja bodo velika. Delovali boste spontano, malo skrivnostno za kar pa ne bo potrebe. Čustva preteklosti se končno pozdravijo. Imeli boste veliko razlogov za srečo.

 

ČRNA PERLA (4 kos) nadgradnja GRAL (PLACEBO)

 

Facebook