fbpx

ZELENA – 4 TEDEN

Teden denarja, poslovno – finančnih odločitev in vsega kar vas bremeni že nekaj mesecev. V prvo vrsto boste postavili sebe – predvsem pa se boste v tem tednu znali postaviti zase. Sodelavci bodo stopili korak nazaj v kolikor je bil sedaj problem v razumevanju. Ne glede na pomanjkanje energije (čustva), boste sebi odprli prilive denarja ali se odločili – zadnji trenutek za popolno spremembo. Ugoden razplet.

RUMENA – 2 TEDEN

Čustvene želje bodo v drugem tednu prihajale v ospredje. Nekateri med vami boste naredili nenadne konce, saj je jasno, da vas vaše čustveno življenje bremeni bolj kot karkoli. Dvojne igre so zvodenele in ker odločitev ne bo, bodo poti neobremenjeno odprte v nove korake. Vse kar ste razmišljali prvo polovico leta 2020 se končno spelje. Novi dogodki bodo dobivali na pomenu .

RDEČA – 1 TEDEN

Veselja ne bo konca saj bo energija prvega tedna naredila tako velika presenečenja, da še sami ne boste verjeli, da se to dogaja vam. Vse kar je bilo postavljeno dobesedno na glavo, sedaj dobiva svoj pozitiven okvir. Čustva in poslovne zadeve, bodo šle vzporedno skoraj z roko v roki. Premislite kaj še vas lahko drži v preteklosti, po tehtnem razmisleku boste vedeli, da nič več.

MODRA – 3 TEDEN

Vaši stari vzorci razmišljanja vam bodo ponovno nagajali. Žalostni boste, ker se boste zavedali, da ponovno stojite na mestu, čeprav ste imeli že upravičeno upanje, da se pa le premika tudi vam. Predlagam da potrpite, odmislite negativne misli, ki bodo vzporedno prisotne in se ne glede na trenutno situacijo držite cilja. Samo to je prava pot – čustva imam v mislih.

 

 

GRAL

Facebook