fbpx

MODRA KOCKA – PRVI TEDEN

Ne zaustavljajte se na poti do vašega cilja, prihodnostje pred vami. Spremembe v novih partnerskih relacijah, katere ste šele začeli se nadaljujejo v smeri skupnih poti, s tem povezane tudi menjave doma, mesta kjer živite in v končni fazi tudi menjava poslovnih zadev. Predlagam da delate korak po korak, nekaj še vas zagotovo drži tukaj kjer ste – odgovornost do nekoga, vendar do zime 2019,  bodo vse poti odprte. Priprava temeljev je v polnem teku. Upajte si!

ZELENA KOCKA – TRETJI TEDEN

Tretji teden meseca oktobra prinaša rezultate za tiste, kateri so v poletnem času pripravili teren v smeri čustvenega področja. Mirno se bodo odpirale poti katere so bile še do nedavnega zaprte. Partnerstvo bo v poslovnih smereh imelo ključno vlogo, vsa sodelovanja bodo uspešna, najbolje boste sodelovali s tistimi, ki čutite več kot prijateljstvo. Uspeh bo v dvoje. Odločitve za naraščaj ali spremembo družinskega značaja, dedovanja in stabiliziranje doma, vse to in še več dobi svoj pečat. Razumevanje z bližnjimi bo po dolgem času na visoki ravni, na trenutke boste celo dvomili v ta mir. Brez razloga!

RUMENA KOCKA – ČETRTI TEDEN

Prva polovica tedna bo v celoti pripadala čustvenim relacijam, posameznikom se bo dogajala zgodba katera jih bo presenetila. Polni energije boste vse do točke, ko se bo  začelo razmišljati, da je pot v prihodnosti lahko tudi »nevarna«, saj bo zahtevala odločitve in spremembe, na katere pa sedaj še zagotovo niste pripravljeni. Razmišljajte tako, da se dogaja vse z razlogom in se prepustite. Vsaka prehitra odločitev bi bila napačna in nepotrebna. Dajte času čas, ne razmišljajte preveč, temveč prepustite – ne nehajte pa se poslušati in se seveda tudi slišati.

RDEČA KOCKA – DRUGI TEDEN

Hitite počasi bi bil v tem tednu najboljši nasvet za vas, vendar se ga nikakor ne boste mogli držati. Imeli boste občutek, da vas neka sila žene v napake oziroma napačne odločitve, ne da bi si to zavestno želeli. Posledično se lahko zgodi, da boste prizadeli ljudi, katerih si ne želite prizadeti. Oproščanje ne bo v vaši domeni, vendar na srečo bo oproščala druga stran. Marsikateri problem v tem trenutku sploh ni problem, pač pa zadeve rabijo čas, to vam pišem v smeri poslovnih odločitev. Tokrat ni odvisno od vas, zato je potrebno potrpljenje. Ustavite se.

Facebook