fbpx

MODRA – 3 TEDEN

Obstaja način v smeri čustev v tem tednu, ko boste znova spremenili odločitev in naredili še en zadnji korak. Sredina tedna vam bo naklonjena v smeri začetkov na novo povezanih s čustveno prihodnostjo. Tako malo bo potrebno, da se boste vprašali, zakaj to niste naredili že prej. Spoznali boste, da se je včasih bolje odmakniti, saj odmik prinaša vam rešitev.

ZELENA – 4 TEDEN

Podpis finančnih sredstev ali finančnega priliva. Zavedali se boste, da vam je uspel velik met v smeri vaših novih temeljev ali načrtov za prihodnost. Polni adrenalina boste, mnogi med vami se od utrujenosti ne boste mogli veseliti. Vendar pomembno je to da je načrt uspel, da ste naredili vse kar je bilo potrebno in zmagali.

RUMENA – 2 TEDEN

Ponovno boste izbrali stari vzorec in konflikt se tokrat ne bo rešil v smeri čustev, kot bi si želeli. Jasno je da vam stoji opozorilo, da bolje preprečiti kot zdraviti. Namreč čustva so na prelomnici, ne naredite ničesar takega, kar boste kasneje obžalovali. Z lažmi ne bo šlo in če boste v tej smeri poskušali zaradi svojih strahov, boste “podpisali” konec.

RDEČA – 1 TEDEN

Uredite potrebne poti v smeri poslovnega napredovanja ali sprememb. Bodite jasni v svojih željah, na eni strani se je potrebno postaviti zase, na drugi strani pa boste morali sprejeti neke pogoje. Pot je ugodna, dogovorite napredovvanje ali menjavo. Podpis je jasen, vaša odločitev odprta. Pogumno.

 

GRAL

Facebook