fbpx

MODRA – tretji teden

Kot da se boste še vedno vrteli v začaranem krogu, enostavno boste imeli občutek, da ne morete najti ravnotežja v čustvenem življenju. Posamezniki med vami bodo hodili po robu, čas je da se odločite v kateri smeri nameravate, namreč zalomi se vam lahko že pri naslednjem koraku in izgubite vse, to vam ni potrebno. Predlagam vam, da se odločite za nekaj kar resnično čutite, čeprav je to v tem trenutku težja pot, je pa zato prava za prihodnost.

ZELENA – drugi teden

Objemala vas bo preteklost. Čeprav ste mislili, da ste že predihali zadevo je jasno, da bo ponovno pred vami. Na nek način boste jezni sami nase, da ne morete naprej, oziroma, da ste do določene osebe premalo odločni. Dovolite si priznati sami sebi, da ste pripravljeni dati še eno priložnost, predvsem spremenite odnos in ne iščite krivde v nasprotni strani. Zavedajte se, da ni samo ena stran krivec. Opravičilo bo nujno potrebno, čeprav vam bo šlo težko z jezika.

RUMENA – prvi teden

Partnerstvo v naslednjih tednih  dobivalo v vašem življenju glavno vlogo. Posamezniki med vami se boste znašli na novi poti, ki še je mogoče v sredini leta niste načrtovali, spet drugi boste našli skupen jezik z osebo, ki ni bila ravno tisto kar ste mislili da je. Važno je da se odprete za čustva, globoko v sebi veste kaj je vaša smer in si to željo tudi izpolnite, možnosti so odprte, zato ne dvomite ampak pogumno sledite svoji intuiciji in srčnim željam. Uspeh zagotovljen.

RDEČA – četrti teden

Vaši dvomi bodo v naslednjih dneh –  tednih  naredili več škode kot koristi. Pogrevanje preteklosti lahko naredijo stanje še bolj zapleteno kot je bilo. Predlagam vam, da stvari ne zapletate, da pustite v preteklosti tisto, kar mora tam tudi ostati. Največ energije vlagajte v vaše razmišljanje, ki bo potrebno korenitih sprememb, namreč vse vaše reakcije, ki so bile storjene so naredile več škode kot koristi. Ne nastopajte s trmo, ampak naj bo toleranca pri vas prisotna dan za dnem. Ne mučite sebe delajte tisto kar v resnici čutite. Odvrzite masko.

 

 

GRAL

 

Facebook