fbpx

1 DRUGI TEDEN – RDEČA

Osredotočajte se na poslovne poti, ki dobivajo epilog. Sedaj je čas, da prestopite neko prepreko, ki vam v poslovnem svetu dela nemir. Vaša beseda bo imela težo, samo postavite se zase. Avtoritete, vam bodo naklonjene. Ne odstopajte  od svoje želje – speljete jo v celoti. Polovični dogovori neaj ne bodo vaša domena. Čas zaključkov in odprtih poti imate pred seboj.

2 PRVI TEDEN – RUMENA

Nekdo vas bo poslušal. Odpira se ponovna komunikacija po neki distanci, katero ste očitno naredili sami. Preveč – takoj – ne bo šlo tudi tokrat ne. Potrebno se je umiriti in čutiti hvaležnost, da ste priložnost sploh dobili. Ni vam potrebno odstopati od želja, pač pa se je potrebno zavedati kje je prepreka in izbirati besede. Umirjenost daje nadaljevanje.

4 ČETRTI TEDEN – ZELENA

Spoznali boste, da ste na pravi poti, želeli si boste čustveno preteklost v prihodnosti. Mnogi konflikti ali nesporazumi bodo zglajeni. Priložnosti, ki dajejo nadaljevanja. Tretja oseba e bo kljub vsemu imela vpliv, vendar boste tokrat to sprejemali drugače, ne obremenjujte se in ignorirajte vsako besedo. Miselno se osredotočite na partnerja/partnerko, samo pogovor v pravi smeri daje stabilnost v prihodnosti.

3 TRETJI TEDEN – MODRA

Sledite občutkom, dogaja se neka nova zgodba ali zgodba v čustveni smeri, ki še ni bila dorečena. Verjeti bo potrebno svojim občutkom. Postavljali se boste na distanco, samo zaradi strahov, kar je nepotrebno. Upajte si, namreč mnoga čustva doživijo priznanje in začetke. Lahko so to znanci – prijatelji – sodelavci, nekdo ki ga poznate vendar se poti niso prekrižale o sedaj. Razplet? Želja? Sledite temu kar čutite.

 

 

GRAL

 

 

Facebook