fbpx

MODRA KOCKA –  1 teden

Teden ki vam prinaša finančno poslovne premike. Mnogi boste imeli priložnost narediti novi korak. Namreč negativno obdobje se poslavlja od vas. Bodite pogumni imejte obilo samozaveti. Priložnost da postavite finančno stanje v smeri kot želite je odprto že v začetku meseca MARCA.

ZELENA KOCKA – 2 teden

Vse kar je čustveno potrebno da ostane v preteklosti, bo tam tudi ostalo. Ne boste imeli priložnosti več pogrevati smeri ki so zvodenele. Čeprav boste naprej žalostni in polni misli na preteklost, bo to kratkotrajnega značaja, saj je nova čustvena pot že odprta pred vami.

RUMENA KOCKA – 3 teden

Sprejeti boste morali konkretno odločitev, ki vam je do sedaj delala preglavice v smeri čustev. Tokrat bo splet okoliščin takšen da bo odločitev lahka, posledično sledijo pozitivni razpleti, ravno v smeri ki si jo tako želite.

RDEČA KOCKA – 4 teden

Razmišljali boste veliko preveč, kot ste to že počeli v preteklosti. Bodite pozorni, da zaradi vaše neodločnosti zgubite nekaj, kar si želite v smeri čustev povezano s prihodnostjo. Vaša odločitev daje korak in tokrat morate to narediti takoj.

Facebook