fbpx

MODRA KOCKA – PRVI TEDEN

Lotevali se boste poslovnih zadev, namreč želite realizirati svoje sanje, načrte. Dovoljeno je vse, samo upati si je potrebno. Namreč mnogi med vami boste na pragu podpisa novih pogodb, menjav službe ali prvega koraka v smeri zasebnega posla. Energija bo na vrhuncu, rezultati dolgoročni. Posledično bo konec denarnih skrbi. Korak po korak.  Pogumno!

ZELENA KOCA – ČETRTI TEDEN

Čustva bodo na vrelišču! Vse poteze, ki jih boste želeli na silo speljati, padejo v vodo. Ne dovolite si preveč. Predlagam vam, da počakate in poslušate in tudi slišite kaj vam želi nasprotna stran povedati, namreč posamezniki med vami ste že naredili škodo, ki jo sedaj v tem trenutku popravljate. Brez potrebe! Potrebujete čas in s tem se je potrebno pomiriti.

RUMENA KOCKA – DRUGI TEDEN

Pozitivna pričakovanja denarnih prilivov in rešitve zadev, ki vas dušijo se potrdi. Končno denar. Zahvalite se tako, da prižgete svečo. Bodite modri in razmislite, kaj je v smeri zapiranja denarnih problemov prioriteta. Namreč, denarja ne bo na pretek, pa vendar toliko, da boste lažje zadihali in se končno rešili skrbi iz preteklosti.

RDEČA KOCKA – TRETJI TEDEN

Zdravstveno stanje vam bo govorilo kaj je potrebno narediti, namreč dogaja se da vztrajate v smeri, ki enostavno ni vaša prihodnost. Mnogi med vami boste morali resnici pogledati v oči. Predlagam vam da se začnete ceniti, zaslužite več, nekje drugje z drugo osebo v vašem odnosu, ta odnos ni “vaš”. Soočite se z resnico. Moči imate dovolj, da odidete.

 

 

 

GRAL

 

 

 

Facebook