fbpx

MODRA KOCKA – TRETJI TEDEN

Vaša komunikacija v tem tednu se bo dotaknila vsakega, ki boste želeli. Poslovne zadeve bodo izpostavljene, spremembe ki si jih želite so možne v najbolj odprti smeri zadnjih šest mesecev. Predlagam vam da si upate, če je potrebno kaj ponoviti ali ponovno predstaviti, to tudi naredite, brez prevelikih pomislekov. Prestopate prag poslovnega zadovoljstva. Finančno stanje se bo izboljšalo in posledično tudi počutje, le čustvene smeri bodo ostale tam kot pretekli mesec, za te potrebujete čas.

ZELENA KOCKA – DRUGI TEDEN

Po zunanjosti boste delovali samozavestno in stabilno, vaša notranjost, pa še zdaleč ne bo tako mirna. Strah? Česa? Predlagam, da odmislite vse dvome in strahove, posamezniki, ki so pred kratkim začeli nove čustvene poti se le-te odpirajo v najboljši možni smeri, tako da so strahovi popolnoma odveč. Preteklosti več ni, vaša čustva se naj obrnejo v sedanjost, izpolnite si to kar si želite, pred vami je oseba s katero boste pisali prihodnost.

RUMENA KOCKA – PRVI TEDEN

Energija ki jo tako potrebujete je v vas, potrebno jo bo samo izkoristiti. Točno veste kaj si želite, čustvene zadeve so zagotovo potrebne sprememb, ne glede na mnenje okolice. Priznajte si da brez čustev več ne morete živeti, bodite pogumni, odprite pogovore in predvsem povejte resnico. Nasprotna stran pričakuje vaše odkrito mnenje, ki ga je čutiti že nekaj časa, brez večji preprek boste lažje zadihali. Prvič si boste priznali da ni denar vse. Prvi teden je pravi korak zato!

RDEČA KOCKA – ČETRTI TEDEN

Poslovne smeri bodo glavna tema zadnjega tedna. Odločeni ste, da premakne stvari iz mesta in zato boste pripravljeni vložiti vso energijo. Dan za dnem boste stopali korak za korakom, začeli pa boste sedaj – takoj. Ne glede na čas boste trdno odločeni.  Trud bo poplačan in sami s seboj boste zadovoljni. Čustva so v fazi prebolevanja, zato jih boste pustili namerno postrani. JUNIJ mesec pa vam bo prinesel zavedanje, da je že vse davno za vami.

 

GRAL

 

 

 

 

 

Facebook