fbpx

MODRA – 3 teden

Vse kar boste v tem tednu postavili kot pomembno se vam obrestuje. Jasno je da so poslovni načrti še vedno brez realizacije, zato je pomembno, da v tem tednu naredite odločilen korak. Ponovite korake, stopite na vrata, kjer ste že bili, vztrajajte namreč najde se rešitev tudi za vas. Končajte zgodbo dvoma in strahov in naredite dokončno veliko čistko v svoji poslovno – finančni smeri, ki ima jasno korenine v preteklosti. Natančno in v detajle, ne puščajte ničesar odprto.

ZELENA – 1 teden

V juniju je prišlo do prelomnice v smeri čustev, sedaj v prvem tednu Julija bo zaznati, da se zgodba ponavlja. Ne boste mogli verjeti sami sebi, da ponovno to dovolite, vendar si boste vzporedno priznali, da so čustva premočna, da bi lahko pustili vse za seboj. Ne delajte sebi blokad, sledite svojemu srcu in si dovolite ponovno ponovitev odnosa. Delujte brez zamer in se prepustite. Res je da še odločitev druge strani ne dočakate takoj, vendar je pot po kateri stopata prava in do odločitev posledično prihaja. Preteklost nje – njega jasno potrebuje čas.

RUMENA – 2 teden

Teden ko je nujen “odklop” pri vas. Telo vam dalo jasne znake da ste pretiravali. Sprostite se in prepustite. Nadaljevanje čustev sledi, vendar ne sedaj in na silo zagotovo ne naredite nič. Potrebno je sebe postaviti na prvo mesto, razmisliti kaj si še dejansko želite, poslušati svojo intuicijo ki vam govori v nasprotju z razumom – potrebno ji je slediti. Nič še ni zapravljeno, jasno je namreč da se glavni premiki začnejo dogajati v jesenskem času in vsak korak, ki bi bil iz vaše strani narejen preko ultimata zvodeni. Ne delajte tako na hitro, delajte počasi in preudarno.

RDEČA – 4 teden

Mnogi boste v tem tednu doživeli potrditev letošnjega leta, namreč potrditev bo v smeri čustev, vračanja in premikov preteklosti. Sedaj bo jasno, da vso čakanje preteklih mesecev (pri posameznikih tudi let), prinaša stare čase – stara partnerstva in obnovitev pozabljenih razmerij, kjer so imele tretje osebe vpliv na neke razhode. Pogum bo potreben znova začeti, ta pogum bo v vas, saj želja v vas ni umrla. Naredite vse kar ste do sedaj želeli, dobite priznanje druge strani, da je bila odločitev napačna. Oprostite in nadaljujte razmerje v prihodnost.

 

 

GRAL

Facebook