fbpx

1 RDEČA (prvi teden)

Vsak vaš korak v smeri čustev naj bo spontan že v prvem tednu. Nič na silo. Želite odgovore takoj, kar pa do sedaj ni prineslo želenega rezultata. Začutite to kar nosite v sebi, tudi povezavo z osebo nasproti vas in spontani premiki se bodo začeli. Ste na čustveno pravi poti.

2 RUMENA (drugi  teden)

Finančni priliv prihaja. Sedaj je potrebno samo potrpljenje. Vsi ki ste že naredili  prvi korak je potrditev jasna. Spet drugi, ki možnosti še iščete – začnite – ne čakajte. Odpirajo se finančne poti, ki niso bile realizirane že od oktobra preteklega leta.

3 MODRA (tretji teden)

Prestopali boste čustvene prepreke preteklosti. Stopili iz cone udobja in si upali narediti korake. Bodite osredotočeni na svoje občutke. Nagrajeni boste ko prestopite strah. Vse nedorečene smeri se preko pogovora začnejo jasniti. Vztrajajte in ne odstopajte.

4 ZELENA (četrti teden)

Na novi poti. Poslovne spremembe, ki ste jih želeli, mogoče tudi nepričakovane prekinitve preko katerih bo potrebno z novim korakom. Postavljeni ste na novi izziv, ki se pokaže čez čas kot idealna rešitev in blaginja na vaši poslovni poti.

 

GRAL

 

 

Facebook