fbpx

1 teden – RDEČA KOCKA

Pomembno vlogo v tem tednu zaigra denar. Potrebno se bo soočiti z nastalo situacijo in jo premakniti iz mrtve točke. Možnosti za to so velike, le ne pričakujte, da bo nekdo drug to uredil namesto vas. Pomembno se je soočiti z nastalo situacijo in rešitev zagotovo najdete, samo odnehajte ne. Postavite si svoje cilje visoko, namreč ko rešite to prepreko odprete svoje poslovne poti razbremenjeni.

2 teden – RUMENA KOCKA

Teden vašega odnosa, ki stoji nekako zunaj doma, veste o čem vam pišem. Namreč vaše srce je nekje daleč. Dvojne misli bodo vas začele precej obremenjevati in morali boste razmisliti kako naprej. Res je prava smer delati v smeri srca, vendar je v tem trenutku potrebno moje opozorilo. Najprej se prepričajte če je ta zgodba realna za nadaljevanje, namreč popolnih sprememb ne morem svetovati. Prepustite se.

3 – teden  MODRA KOCKA

Očitno je da dobite ponovno pred vas sporočilo, ki vas je že prizadelo. Pomeni nekomu ste zaupali – oprostili, sedaj se boste znašli ponovno v neki stari zgodbi. Nervozni boste zato, vendar poguma še vedno ne bo dovolj, da bi naredili konkretne korake. Konflikte vam ne svetujem, saj z njimi ne boste dosegli želenega. Misli usmerite najprej v sebe. Vam je to stanje potrebno? To je vprašanje, ki si ga morate postaviti.

4 – teden ZELENA KOCKA

To kar ste želeli se bo dogajalo, vendar je potrebna previdno, saj nekdo še v tem trenutku mora ostati skrivnost. V tem tednu ne bi bilo dobro, da skrivnost priplava na površje, saj bi novica naredila kontra učinek, lahko tudi odmik, ki pa si ga ne želite. Važno je da ste zadovoljni vi, zakaj bi o tem morali vedeti vsi. Tudi ožjim prijateljem poskušajte izdati čim manj informacij, nehote se lahko nekdo zareče.

 

 

GRAL

 

Facebook