fbpx

1 teden – MODRA KOCKA

Teden, ki vam bo v čustvih takoj na začetku meseca DECEMBRA prinesla srečo. Vendar tako kot vam bo sreča naklonjena, jo boste morali znati sprejeti, saj ste polni strahov. Prestopite te slabe misli in si dovolite pogovorov, novih priložnosti, brez zamer. Svobodni boste ko naredite to, ne bodite jezni na svoje srce, kaže vam pot, ki jo vaš ego želi preprečiti. Preprosto rešite sami s seboj.

2 teden – ZELENA KOCKA

Priložnost, ki jo dobite v smeri posla jo je potrebno sprejeti. Ne glede kako so v tem trenutku čustva vam prioriteta je potrebno sprejeti poslovno odločitev, za čustva sedaj v tem trenutku ni čas. Delajte korake po vrsti, začnite pri sebi v smeri finančne stabilnosti, ta vam daje samozavesti, da boste tudi čustva postopoma postavili tja kamor želite. Sprejmite spremembe, ki so jasne.

3 – teden RUMENA KOCKA

Mnogi od vas se boste morali opravičiti, namreč prestopili ste mejo. Vendar ne jemljite to kot svoj poraz, prej kot svojo zmago nad vašim egom. Sledi vam zgodba s katero se do sedaj niste znali iskreno čustveno soočati, sedaj boste to znali, priznanje vam daje veliko lepega v tej smeri naprej. Ne bo še vse dobro, vendar prepreko boste prestopili, to je v tem tednu najbolj pomembno.

4 – teden RDEČA KOCKA

Poslovno boste obremenjeni, ravno takrat ko se bodo drugi okoli vas najbolj veselili. Vendar vi poznate svoj cilj in svoje prioritete, zato vztrajajte. Mnogim nove simpatije tega tedna spremenijo razmišljanje. Počutili se boste dobro, predvsem želeno, kar pa odpira vašo samozavest s katero se že nekaj časa iščete. Bodite čuječi za svoje občutke, nakazujejo vam čustveno nove poti.

 

GRAL

Facebook