fbpx

1 teden – RDEČA KOCKA

Teden v katerem postavljate čustva na mesto, kjer si želite, da bi bila v prihodnosti. Vzporedno vam bodo energije nakazovale nujen ukrep v smeri financ. Ne ignorirajte to. Pomembno je da naredite uradne korake in najdete rešitev katera vam je namenjena v smeri financ. Dogovorite neki zamik, ki vas bo razbremenil. Vzporedni koraki so v smeri čustev in pozitivnih premikov, ki jih želite. Nič ne pričakujte takoj, zato se prepustite.

2 teden – RUMENA KOCKA

Uradne poti in vsi premiki v smeri poslovnih poti so vam na voljo. Posamezniki imate ravno v tem tednu datum, ki ga že poznate, spet drugi dobite možnost za pogovor, iskanje novih poslovnih poti in predvsem razbremenitve v smeri finančnega stanja. Sedaj je potrebno potrkati tudi na vrata, kjer so vas že odslovili. Posameznikom stoji pozitivna rešitev, ki pomeni dokončne zaključke poslovnih preteklosti. Rešitev – finančni priliv.

3 – teden  MODRA KOCKA

Previdni bodite s svojimi besedami, saj se lahko zgodijo znova problemi v smeri čustev. Mnogi boste končno nadaljevali neko razmerje, vendar to ne pomeni, da je preteklost rešena in lahko začnete ponovno s starimi dvomi in vzorci. Te morate spremeniti. Namreč v kolikor boste ponavljali stare napake, boste znova na prelomnici, ki ste jo komaj rešili . Zato je prav da se umirite in mirno nadaljujete. Ne rešujte nečesa, kar se ne da rešiti v tem trenutku.

4 – teden ZELENA KOCKA

Čustva in nove osebe, avanture, trikotniki, presenečenja. Je mogoče, da se vam dogaja kopija stare čustvene zgodbe z novo osebo. Potrebno je uporabiti svoje izkušnje, saj konce poznate, doživeli ste jih na svoji koži. Če si želite drugače, se odločajte takoj. Nadaljevati ali prekiniti. Namreč ste v tednu preizkušenj ko energije preverjajo česa ste se naučili in česa ne. Bodite pazljivi.

 

GRAL

Facebook