fbpx

1 teden – MODRA KOCKA

Teden bo v smeri čustev in premikov, ki si jih tako želite, potrebno je sedaj pogumno postaviti sebe za svoje želje. Potrebno bo tudi razmisliti kako najti rešitev za preteklost, saj je ta še vedno odprta in vam trenutno ne daje možnosti novih korakov. Zavedali se boste da zamujate, vendar nič zato, saj energije bodo zaradi pravega objema radodarne. Odprite se, povejte na glas kaj si želite in predvsem si postavite rok, kdaj boste rešili zadeve povezane z domom.

2 teden – ZELENA KOCKA

Podpis ali ponudba, ki vam daje novih možnosti. Ne dovolite si ponovno, da vam nekdo s svojim vplivom ustavlja korak. Bodite samozavestni in postavite svoje želje na prvo mesto. Namreč ta ponudba se ne bo ponovila. Potrebne so odločitve takoj. Odmislite vse dejavnike strahu, saj niso potrebni. Lotite se poti postopoma, vsega se boste naučili – priučili. Klima bo v novem okolju dobra.

3 – teden RUMENA KOCKA

Finančni teden za vse tiste, ki ste izbrali rumeno kocko. V mnogih pogledih boste napredovali, tako eni v finančnem prilivu, ki ste ga pričakovali že minulo leto in boste lahko končno naredili trdne temelje v smeri nepremičnin za prihodnost, kot drugi ki dobijo uradno listino pečat, da je nekega uradnega postopka končno konec, odhajate kot zmagovalci v vseh smereh.  Vrhunska sporočila tega tedna!

4 – teden RDEČA KOCKA

Bodite prijazni če želite nadaljevanje. Namreč v 4 tednu se odpirajo možnosti staro – novih komunikacij v smeri čustev. Mnogi boste to pot znali izkoristiti in nadaljevanje sledi. Zavedali se boste da pot ne bo lahka, pa vendar ste pripravljeni, da si izpolnite to veliko željo. V preteklosti ni bil pravi čas, zato tudi negativno izgovorjene besede pustite za seboj. Nepomembne so. Važno da je pravi čas tukaj in zdaj.

 

 

GRAL

Facebook