fbpx

1 PONEDELJEK

Dan potrditev in velikega premika. Klic – podpis nečesa kar vas bo razbremenilo. Ugodno za vse tiste, ki čakate odgovore poslovno/finančnega značaja.

2 TOREK

Prihajate na pot premikov. Čustvena soočenja so sedaj tukaj. Kaj sledi? Odvisno od vaše spremembe. Lahko imate v tem dnevu vse, ali nadaljujete kot do sedaj.

3 SREDA

Postavljali boste temelje za nekaj, kar vam daje dolgoročne poslovne spremembe. V poslovnem pogovoru, si upajte vse. Prestopajte vse prepreke, ki jih nosijo vaše misli.

4 ČETRTEK

Veliko vprašanj v smeri čustev. Sedaj so potrebni jasni odgovori, kaj si želite. Dobivate priložnost, ki ste jo želeli. Prav je da se tega zavedate in da se zavedate tudi tega, da je lahko to zadnja priložnost.

5 PETEK

Ob pravem času sporočilo za srečanje, kot da boste v eni sami minuti razcveteli. Dovolite si čustev, tudi če so v tem trenutku samo skrivnost. Nikoli ne reči nikoli.

6 SOBOTA

Vsaka beseda bo odveč. Intenzivni občutki bodo prisotni. Veliko bolj se boste lahko odpirali za pogovore, saj bo strah bledel. Jasno boste povedali svoje želje in bili uslišani.

7 NEDELJA

Prav je da se zavedate, da so prelomnice za vami in da začnete novo pot, na katerih bodo spremembe seveda nujne. Pomembno je, da se zavedate tega kar čutite in temu tudi sledite.

 

GRAL

Facebook