fbpx

A

Da je vztrajnost prinesla rezultate se bo mnogim pokazalo v sredini tedna, saj bodo pohvale in potrditve prihajale ravno od ljudi, za katere ste mislili, da ne boste doživeli nikoli. Spremenite misli, nihče nima nič proti vam le poslovno želite vsi rezultate. Izzivi bodo veliki in del teh izzivov ste tudi vi. Čas je da pokažete še več, da se zlijete s svojimi željami. Napredki bodo iz dneva v dan. Noben posel ne postavljajte na stranski tir. Nič ni prevelikega za vas, vse zmorete.

B

Veli teden za tiste ki čakate poslovno/finančne odgovore. Jasno da vam prihajajo na pot novice, ki jih želite. Vsi tisti, ki ste naredili dovolj sledi nagrada, za druge pa je pomembno da naredijo korake, saj odgovora samega od sebe ne bo. Sestavite svoje misli in začnite razmišljati kako naprej. Mnogi se ne znajdete več tukaj kjer ste. Spremembe vas kličejo. Potrebno si bo upati, saj so poti odprte. Potrebna je vaša energija, uporabite jo – veliki odgovori še v mesecu septembru.

C

Mnogim med vami so vrata v novosti odprta, sedaj ni čas za razmislek, ampak za korak. To kar čutite je pozitivna trema, ki je dobrodošla samo do točke ko naredite korak. Nesprejemljivo bi bilo, da bi vaša trema postala strah. Bodite samozavestni, stopajte po svoji novi poslovni poti. Naj vam bo izziv in prepustite se. Mnogo poti ste poskušali in puščali odprte na polovici, sedaj je potrebno vztrajati do konca, le tako pridete do želenega uspeha. Blaginja vam stoji – sprejmite jo.

 

GRAL

Facebook