fbpx

1

Ostaja nerešena pot, ki je v premiku že v naslednjih dneh. Pripravljeni ste za pogovore, kateri o se zadnje tedne/mesece izmikali. Postavljali boste nova vprašanja in odgovori ne bodo samo obljube. Dano vam je, da spremenite svoje poslovne poti na nivo kjer želite videti sebe. V tem trenutku, bi naredili spremembe takoj, saj se dogajajo pritiski v nekem okolju, ki vam niso potrebni. Umirite se, ne odmikajte se zaradi nekoga, pač pa zaradi sebe. Ne sledite nikomur drugemu, le sebi. Dogajanje bo dajalo jasne odgovore, komu lahko zaupate in komu več ne.

2

Dogovarjali se boste in dogovorili v smeri sprostitve financ. To še ne bo rešitev, pač pa zamik, ki ga v tem trenutku potrebujete. Pot rešitve sestavljate, ne morete pričakovati rešitev takoj, glede na stanje. Pomembno je da stopate iz krča, ki je bil prisoten zadnje mesece (leto). Popravili boste vse kar je v tem trenutku mogoče preko dogovorov. Vrata se odpirajo na nove poslovne poti, vaše misli so polne slabih izkušenj, ki so vam sedaj nujno potrebne. Povdarek je na meri zapreti preteklost – odpreti prihodnost. Razbremenitve vam stojijo dan za dnem.

3

Pred vami bo potrjena listina, ki ste jo tako želeli. Podpišete nekaj, kar bo za vas imelo pomen razbremenitve in novih korakov. Mnogi med vami stopate na novo poslovno pot, če ste to že naredili in niste zadovoljni, boste v naslednjih dneh drugačnega mnenja. Neka pohvala bo naredila veliko za vašo samozavest. Pomembno je da je pot prava. Na tej poti boste rastli, najdete okolje ki bo za vas imelo močan pečat v prihodnosti. Čas je da pokažete koliko znanja se skriva v vas. Delo bo povezano s tistimi željami, ki ste jih vedno želeli. Samo začetek prinaša dvome nadaljevanje pa sprostitev.

GRAL

 

Facebook