fbpx

A

Spoznajte pravo pot in jo predvsem začutite. Sedaj čakate, vas je strah in posledično ne naredite ničesar. Potrebno se je zamisliti, saj želite veliko, odprte poti na dolgi rok so pred vami, vendar ne naredite koraka. Potrebno bo narediti veliko več, saj je pri mnogih še kako prisotna preteklost. V tem trenutku vzemite to kar lahko, ne posegajte na poti, ki sedaj niso mogoče. Ne zapletajte, saj lahko ostanete brez dane obljube. Sprejmite čas in se prepustite.

B

Ni več tako kot je bilo. Iskali boste rešitve in na tej poti morajo biti tudi priznanja vaših napak. Spremembe so nujne v kolikor želite nadaljevanje. Nič ne bo po liniji najmanjšega odpora. Ne razmišljajte kaj mora narediti oseba nasproti vas, pač pa razmišljajte kaj morate spremeniti vi. V kolikor ne naredite konkretne spremembe v sebi boste ostali v zaostanku, za neko osebo, ki vam je v tem trenutku največja konkurenca. Razmislite!

C

Vsak vaš napor bo poplačan. Ste v obdobju premika, mnogi med vami ste izgubili vsako upanje, vendar sedaj ni čas zato. Postavite se znova na začetek vaše želje in si ponovite zakaj ste se na začetku odločili v tej smeri. Dobro ste poznali situacijo, zavedali ste se že takrat, da ne bo lahko in res ni. Sedaj to sprejmite in sledite srcu. Ne spreminjajte nekoga, spremenil se bo sam-a, potrebno je le da ste potrpežljivi. Imata vsebino to je najbolj pomembno, vse ostalo bo sledilo.

 

 

GRAL

Facebook