fbpx

1

Veliko je nedorečenega v smeri čustev, teden bo primeren ravno za te poti, misli in želje. Ustvarite si priložnost in se ne pritožujte. Svojo čustveno situacijo je potrebno gledati v celoti, ne dogaja se samo vam, pač pa vsem akterjem te zgodbe. Vprašanje dvojine in odločitev potrebuje čas, zato prepustite času za dogajanje, ki je potrebno. Mogoče je, da preveč zaprto gledate vaš odnos, kot da ne obstaja nihče drug. Bodite iskreni, gre za smer, ki je vi sami sedaj ne morete rešiti – po svoji strani, zato tega ne zahtevajte od osebe nasproti vas.

2

Prepletajo se tri poti. Katera je prava. Veliko želite, sami pa ne morete sprejeti odločitve. Na vas je da začutite tisto pot, ki pomeni za vas prihodnost. V resnih razmerjih boste mnogi ostali, ne boste se odločali za nove poti, ker enostavno nimate energije in zaupanja. Kompenzacije znova, ki pa ne prinašajo zadovoljstva. Potrebno bo stopiti iz cone udobja, lažje vam bo, vendar boste to lahko naredili ko boste to začutili. Lahko se zgodi, da bo takrat nova smer ki jo želite sedaj že zaprta. Potrebno bo sprejeti krivdo.

3

Uspelo vam bo znova vzpostaviti stik z nekom, vendar se zavedajte, da bodo prve minute ponovnega srečanja dale vse odgovor, če boste le znali dobro opazovati. Koliko je dejansko močna želja, boste lahko začutili sami v sebi. Mnogi namreč čakate na preteklost, ki paše zdaleč ne bo takšna kot pričakujejo vaše misli. Od želje je ostalo malo, potrebno bo to sprejeti. Odpira se vam nova pot, ki je vredna vaše pozornosti. Ne odločajte se za nekaj, kar ni bilo nikoli vaše. Dvignite pričakovanja in sebe postavite na prvo mesto.

 

 

GRAL

Facebook