fbpx

OVEN

Ponosno je potrebno v smeri čustev, pa vendar ne v nasprotju občutkov. Lagati sebi, pomeni enako stanje kot do sedaj. Potrebno se je soočiti s svojimi občutki. Spremembe bodo nastopile takrat, ko energije zaznajo to spremembo. Preteklost v smeri čustev je v nadaljevanju. Sprejmite dejstva, ki so prisotna in odgovori v smeri časa bodo pred vami. Poslovni premik po 15. 12. 2021.

BIK

Finančne poti je potrebno aktivirati. To stanje je v tem trenutku polno bremena in zavedati se je potrebno, da je popolna čistka pred vrati. Ne morete več vezati konec s koncem in se premikati iz meseca v mesec. Priložnosti sledijo, ko se odločite in jih začnete iskati. Prestopite iz cone udobja, saj je stanje katerega trenutno živite v smeri poslovnih poti vse prej kot zadovoljivo. Čustva potrebujejo čas, dobro vam gre.

DVOJČKA

Poslovno zadovoljni, pa vendar je prav da nadgradite svoje poslovne poti. Prepletala se bo preteklost s prihodnostjo. Mnogi med vami se odločite za smer poslovnih poti katere ste že opravljali. Jasno je da je to pot, kjer je vaše srce. Spremembe bodo dobrodošle tudi v smeri finančnega priliva. Čustva so nedorečena, še nekaj časa, saj ne delujete. Dogovorite se sami s seboj kaj si sploh želite.

RAK

Pot je prava, poslovne poti so odvisne od vas in jih boste tudi nadgrajevali. Pomembno je da sledite sebi, ne padajte pod tretji vpliv. Jasni finančni prilivi, samo zadržite pot na kateri ste. Vse se zaključi pozitivno. Imate pravo energijo, da prepričate avtoritete o vaši sposobnosti. Sledijo vam pozitivni premiki. Čustva so v smeri novih poti, po tehtnem razmisleku, namreč neko sporočilo je spremenilo vse.

LEV

Finančni priliv v roku 7 dni. Mnogi to čakate. Podpisano listino boste oddali pravi čas. Potrjeno bo vse kar imate v načrtu. Bodite še naprej dosledni in prečistite vse kar je potrebno. Mnogim spremembe bivanja, lahko so to samo odločitve, da to konkretno naredite v naslednjih 6 mesecih. Nemalo vas je takih, ki imate jasne spremembe osebnega življenja zaradi novih čustvenih poti.

DEVICA

Pustite preteklost na miru. Dogajale se bodo preizkušnje v smeri čustev, katere ste že zdavnaj preživeli. Ne pogrevajte preživetih razmerij, ker ne prinašajo ič dobrega. Osredotočajte se na nove smeri, nova znanstva v okvirju svojih poslovnih poti. Izredni dogovori sledijo, najdete mir in blaginjo v smeri denarja. Zadovoljni boste. Sebe imate na prvem mestu naj tako tudi ostane.

TEHTNICA

Potrebno bo naprej. Vse čustvene poti so preživete. Vsi kontakti, ki so se dogajali zadnjih 6 mesecev se prekinejo, to se dogaja že sedaj. Distance so jasne. Ne iščite odgovorov, ker jih poznate. Sprejmite to in si dovolite usmeriti misli v nove poti. Bodite zvesti svojim občutkom in si ne dovolite prilagajanja. Poslovno bo potrebno sprejeti odločitev, ki se zgodi v letu ki prihaja. Odločitev sprejmite sedaj.

ŠKORPIJON

Pogumni ste. Naredili ste velike spremembe zase, blaginja in razbremenitve sledijo. Sedaj boste začutili, kako preobremenjeni ste pravzaprav bili. Sproščenost je tukaj, čas ki vam prihaja bo čas vašega miru in novih občutkov. Soočali se boste s svojimi napakami in našli rešitev v smeri svoje želje povezane z družino. Distance padajo odpirajo se pogovori, razlog več za vašo mir in srečo.

STRELEC

Misli bo potrebno umiriti. Še vedno poslušate druge, čeprav vam sporočila ne prinašajo rešitev. Vsaj preverite resničnost vsebine. Ne gre svojih čustev graditi preko tujih sporočil, morali boste narediti korak in sami poiskati odgovore. Vedno dalje ste od svoje srčne želje, to pa je zato, ker čakate in padate pod tretji vpliv. Spremenite to, osamljenost v tem trenutku je jasna.

KOZOROG

Posebno pozornost je potrebno posvetiti osebi, ki je vezana na vaš dom družino. Mnogi boste našli rešitev in odgovore za počutje preko uradnih oseb ali avtoritete. Sanirali boste slabo počutje nekoga, vendar ne čakajte. Poslovno bo stresno, vendar rezultati sledijo. Splača se vam postaviti v prvo vrsto, saj boste nagrajeni. Pripravljeni bodite na napredovanja ali spremembe poslovnih poti.

VODNAR

Povežite misli in srce. Ne dogaja se tako kot bi želeli v smeri čustev, to pa zato, ker je vpliv tretjih oseb velik. Potrebno bo sprejeti odločitev, saj se morate zavedati kaj si pravzaprav želite. Bodite osredotočani na dogajanje, ne kompenzirajte. Ko sprejmete odločitev, prestopate v mirno obdobje svojega čustvenega življenja. Na vas je. Razmislite o preprekah in rešitvi.

RIBI

Finančni priliv ob pravem času. Vse bo nekako povezano z vašo željo. Ustvarjali boste nove temelje in se temu prepustili. Čustveno boste izpolnjeni. Hvaležni na splet okoliščin, ki je prinesel spremembe v smeri vaših želja. Dela je veliko, pa vendar boste sedaj delali s srcem. Spontano boste sestavljali vašo željo in uspeh ne izostane, tudi ljubezen ne.

 

 

GRAL

Facebook