fbpx

1

Zavedajte se, da so vaši dnevi ki jih želite pred vami. Misli so v tem trenutku zmedene, saj ne veste kaj bi si mislili v smeri čustev. Veliki preobrati in potrditev prihaja. Preteklost je znova v nadaljevanju, tako blizu, občutki bodo intenzivni, želeli boste nadaljevanje in dobili boste odgovor, ki daje prav upanje nadaljevanja. Namenjeno vam je, ne dvomite, da tudi vam stoji tokrat izpolnitev najbolj skrite želje.

2

Mnogi pred veliko dilemo v smeri poslovnih poti, vse je s svojim namenom, tudi če vas je nekdo kljub dogovoru pustil na cedilu, nadaljujte sami. Od nikogar niste odvisni in prav je da se zavedate svoje moči. Vse odhaja, kar bi bilo v prihodnje moteče na tej poti. Ne bodite skromni, bodite samozavestni in začnite pot, ki jo imate v načrtu. Prošnje bodo potrjene, mnogi začenjate nekaj, novega, svojega. Razbremenitve sledijo.

3

Brez izgovorov, mnogi se boste morali opravičiti, saj ste  prestopili mejo. Strahovi v vas so naredili svoje. Sedaj ste znova na potezi, ne vztrajajte v svojem svetu, priznajte napake in pot se bo v čustveni smeri nadaljevala. Prav je da ste iskreni, predvsem do sebe, nekoga si želite in ga niste pripravljeni deliti, pomembno pa je da si ne dovolite odločati v imenu osebe nasproti vas. Bodite mirni, poskušajte razumeti, to bo dovolj. Manj besed je več.

 

GRAL

 

Facebook