fbpx

1

Iskali ste veliko, iskali rešitev in iskali na nek način svoje občutke. Začeli boste verjeti v sebe, tega do sedaj niste. Ta Prazna luna bo za vas neke vrste pozitivna prelomnica, saj se boste zavedali svojih čustev in osebe katere si želite. Ne razmišljajte o preprekah, pač pa dvignite energije in začnite delovati. Prepreke boste prestopali, pustili boste za seboj slabe občutke preteklega poletja in se znašli na pragu premikov, ki si jih tako želite. Vse je mogoče v smeri čustev, pa vendar se zavedajte, da vse ne more biti takoj. Pomembno bo da se premaknete. Izredni premiki so za vas odprti.

2

Poslovno – finančna pot ima načrte z vami. Seveda pa je čas vaših odločitev. Mnogi med vami razmišljate o spremembi, pa vendar se ustavite in poskušajte najti nekaj dobrega tukaj kjer ste. Namreč poslovno novi koraki bi lahko prinesli na dolgi rok razočaranje, to vam sedaj ni potrebno. Najdite v obstoječem nekaj, kar vas bo pognalo naprej. Obstajajo možnosti, da svoj posel nadgradite. Finančne poti, pa je potrebno prevetriti in če ste posamezniki dobili nekaj zavrnjeno, je čas da potrkate na ta vrata kjer ste bili zavrnjeni. Presenečeni boste.

3

Odprte poti, pomenijo za vas popolne spremembe. Vse kar se dogaja zadnje 3 mesece, lahko tudi do treh let nazaj, se bo v premiku uradnih preobratov nekaj potrdilo. Mnogi boste zaključili breme uradnih poti, ki so vam bile na poti, drugi boste v novem poslovnem koraku, za katerega se je potrebno odločiti. Bodite samozavestni. Čustva potrebujejo še vedno čas – sprejmite to. Obnovite lahko odnose, ki so vam dragi in si ustvarite občasnost, ki je v tem trenutku dovoljena. Sprejmite to pot in nadaljevanje sledi.

 

GRAL

 

Facebook