fbpx

1

Postavljate novi mejnik na svoji poti. Ne glede kje ste čustveno, kakšno je to stanje, ki vam daje občutek nezadovoljstva, dvoma in strahov, boste v nadaljevanju želeli to kar čutite globoko v sebi. Želite nadaljevanje in temu ne nasprotujte, pač pa začnite delovati v tej smeri. Spremenite misli, najdete znova kontakt in nadaljevanje, le da morate tokrat prestopiti vse prepreke s spremembo vaših misli. Sami sebi škodite s tem, ko hitite in postavljate ultimate. Vse potrebuje svoj čas, spoznajte način in karakter delovanja osebe nasproti vas, lažje boste našli v nadaljevanju skupne točke.

2

Postavite se znova na pot poslovnih želja, ki ste jo postavili na stran. Pred 6 meseci ste aktivirali željo, do sedaj niste naredili veliko. Energijo ste usmerjali v vse drugo, le v sebe ne. Ustvarite si priložnost napredovanja na svoji poti. Sprejmite, da se je potrebno izpostaviti in potrditve bodo sledile. Ne glejte ozko, razširite možnosti in jih pretehtajte. Prednost dajte vašim željam in poti ki jo želite, ne imenu ki se pojavlja na tej poti. Bodite konkurenčni dobesedno in odpre se pot za katero v tem trenutku ne vidite možnosti.

3

Prehitevate, s tem da tudi sami pri sebi nimate razčiščene čustvene preteklosti. V tem trenutku zahtevate preveč, saj sami ne sprejmete odločitve, ki je potrebna. Dovolite osebi nasproti vas, da razmišlja po svoje. V kolikor nadaljujete na način kot do sedaj je jasno, da prihodnosti v nekem razmerju ne bo odprta v prihodnosti. Potrebne so spremembe, potrebno je nekaj dati, da se to tudi dobi. Ne bodite ljubosumni na ljudi, ki so prisotni, pač pa se vprašajte kako jih je potrebno sprejeti in predvsem kakšen pomen imajo v preteklosti v smeri osebe nasproti vas. Dobili boste odgovore.

 

GRAL

 

 

 

Facebook