fbpx

A

Čas je da stopite v ospredje. Veliko ste naredili, tudi načakali ste se. Dovolj je da samo sledite. Poslovno se vam obeta preobrat, samo spregovoriti je potrebno. Že v tednu, ki prihaja bo možnost odprta z nekom, prav je da zahtevate kar vam pripada. Imeli boste občutek, da so samo čakali na vas. Problem ali prepreke namreč za napredovanje ali menjavo ne bo. Pogum in samozavest naj bosta pri vas v ospredju.

B

Spremembe in odločitev morate sprejeti sami. Želeli si boste odmakniti/spremeniti neko sredino. Prav je da razmislite o tem, čeprav bodo začetki naporni. Odločitev se vam bo obrestovala na vseh področjih, tudi v smeri vašega počutja in zdravstvenega stanja. Spremembe so nujne že nekaj mesecev. Naredite korak in sprejmite odločitev.

C

Podpis je pred vami. Vse smeri potrditev so odprte. Za mnoge presenečenje, saj ste vsako upanje v tej smeri že odmislili. Mogoče je da pismo že čaka na vas, zato je prav da vso “priporočeno pošto” pregledate. Stare navade, da ste vse puščali morajo vstran, namreč v tem tednu lahko zaradi vaših misli zgrešite nekaj, kar si izredno želite. Dosledno!

 

 

GRAL

Facebook