fbpx

1

Naredite prostor čustvom in si prenehajte nalagati nepotrebno breme. Imate poti odprte, vendar so vaši strahovi izraziti, zaradi starih vzorcev. Dvomi morajo vstran. Pred vami je čustvena pot, ki jo poznate, res pa je da ste že utrujeni od razmišljanja, kako narediti to razmerje stabilno za prihodnost. Pomembno je, da ne pogrevate ničesar kar se je dogajalo, to je za vami. Začnite graditi odnos od začetka, namreč gre za osebo, katera je že nekaj časa v vašem življenju. Priložnosti nadaljevanja so vam dane, tudi če v tem trenutku ni komunikacije. Naredite korak.

2

Pripravljeni ste na velike poslovne spremembe. Pogovori so opravljeni, sedaj čakate odločitev. Postavljate svojo finančno blaginjo na pot premikov. Veliko ste dali zato pot, ki bo sedaj pred vami. Podpisi okoli 10. 12. za tiste, ki ste se že dogovorili, drugi to naredite tri dni po Polni luni. Razbremenitve, ki jih zadnja tri leta prenašate so tukaj. Bodite usmerjeni k svojemu cilju. Naj vas ne bo strah, slabe izkušnje so za vami. Dvignite samozavest, saj boste imeli veliko razlogov zato. Mogoče so tudi selitve, pomeni popolne spremembe.

3

Preteklost se zapre, vse kar je bilo breme odide. Mogoče na začetku zmedeni, vendar to kar se bo dogajalo je nekako se pričakovano v čustveni smeri, saj so poti odprte v nasprotju s pričakovanji. Mnogim vrnitev nekoga, na katerega ste že pozabili. Prihaja preteklost v drugačni obliki kot ste jo želeli do sedaj. Dovolite si spremeniti misli, dovolite si oprostiti. Varnost pomeni veliko in varnost vam daje oseba ki prihaja. Znana oseba, katero ste očitno premalo spoznali, ali pa še ni bil pravi čas. Sedaj ta čas prihaja.

 

GRAL

 

 

Facebook