fbpx

OVEN

Postavite čustva na prvo mesto, sedaj boste imeli možnosti za to. Vračali se boste v preteklost, kjer ste obstali. Pisali boste v nadaljevanju zgodbo, katero ste opustili, ali pa še ni bil pravi trenutek. Bodite pozorni na stare vzorce, ki jih nekako ne morete postaviti na stran. Če si želite nadaljevanja je to prioriteta da naredite. Pogum bo potreben, pomembni so temelji, ki stojijo v smeri čustev.

BIK

Pripravljeni na finančne preobrate. Za mnoge je to obdobje jasnih razbremenitev in če še v tem trenutku tega ne vidite, boste dobili potrditev tri dni po luninem mrku. Velika presenečenja so se dogajala v smeri prekinitev, šok je bil očitno velik, sedaj je čas ko se boste lahko pogovarjali  smeri svojih želja. Mnogi nadaljujete pot v nekem okolju, ki ste ga želeli zapustiti, drugi dobite opravičilo, vse je v novih začetkih.

DVOJČKA

Prihajate na pot sprememb ob Luninem mrku. Spremembe so povezane z čustvi, ki vas v tem trenutku ne zadovoljujejo, pomeni je potrebno spremeniti način komunikacije. Veliko idej boste imeli, kako spremeniti svoj partnerski odnos, ki pa je potreben odločitev iz druge strani. Sami ne morete veliko, res pa je da vam bo končno začela slediti oseba nasproti vas. Nič ni nemogoče, na pravi poti ste.

RAK

Prečistiti je potrebno finančne poti, menjave so mogoče po vaši odločitvi. Neke osebe ne spadajo več v vaše delovno okolje. Moteče so za vaše počutje. Vzemite si čas in to spremenite. Ničesar ni potrebno na silo, pa vendar so spremembe nujne. Čustveno vam je potrebno odpreti svoje srce. Pustite preteklost in točko na kateri ste obstali. Ni več vredno zgubljati energije, ker zaslužite veliko več.

LEV

Mnogim nova znanstva prinašajo druženje za prihodnost. Priložnost je jasno nakazana. Posledično bo potrebno sprejeti odločitev in oditi iz preteklosti. Sedaj vam bo jasno, da odgovori ne prihajajo v smeri pričakovanega. Sami sebi morate postaviti meje kdaj je dovolj. Pomembno se je zaveda in iskreno priznati situacijo, ki traja zadnje mesece. Že tedne nazaj bi morali sprejeti to da ni več prihodnosti.

DEVICA

Kaj bi naredili, da se vam vrne preteklost in da bi lahko naredili drugače v čustveni smeri? Mogoče pa je po zadnjih dogodkih razbrati, da se bo dogajalo ravno to. Imate odprte poti preteklosti, sedaj je odvisno od vas, kaj vse ste spremenili. Na tej točki nastaja problem, saj niste spremenili veliko, ker pa energije o naklonjene za vas, boste z malo poguma, končno povedali nekomu resnico, ki bi jo morali že zdavnaj, vsaj tri leta nazaj.

TEHTNICA

Ko ne gre za ljubezen je ne moremo ustvariti. Želja je eno realnost je drugo. Lunin mrk vam prinaša resnico, postavlja jo pred vas, da so upanja v smeri čustev ne tehtna. Intima niso čustva in to boste, oziroma ste že poznali. Sedaj najdite svoje misli in svoje želje. Na vas je kaj si želite v prihodnosti. jasno je da trenutno stanje obremenjuje tako vas kot osebo nasproti vas. Z namenom se pojavlja tudi tretja oseba. Prečistite to.

ŠKORPIJON

Imeli boste občutek, da se vse premika v pravi smeri. Prav imate, saj boste ob Luninem mrku v  poziciji izrednih energij, ki mnoge od vas ponese na pot velikih sprememb. Povezani boste s potjo, lahko v smeri poslovnih poti, pa tudi čustev, lahko je eno z drugim v povezavi. Odločitve so vam potrebno, ne bo vam težko, saj veste kaj si želite. Sestavite svoje življenje, kot si želite, končno imate priložnosti za to.

STRELEC

Prijetno s koristnim. Dogajalo se vam bo tako v smeri finančnega stanja, ki se po nekem podpisu sprosti, vzporedno pa je moč čustev na poti odprta v smeri dogovora. Velike spremembe za vas, tudi če odločitev še pred časom niste mogli sprejeti. Sedaj ste na pragu novih poti, ki vam prinašajo vse tisto, kar ste mislili, da je že odšlo. Bodite v svojem življenju prvi, pomeni postavite se na prvo mesto.

KOZOROG

S pomočjo prijateljev, prihajate do izredne novice v smeri poslovne želje. Dogajalo se bo hitro, zato se pričakuje od vas, da boste svoje misli in odločitve usmerjali takoj v želeni cilj. Kar ste mislili da ste zamudili, se sedaj odpira v smeri presenečenja. Veliki preobrati, nova sredina in finančni višek vam stoji. Presegate svoja pričakovanja. Bodite pogumni na tej novi vam namenjeni poti.

VODNAR

Resnica je bila vedno prisotna v smeri čustev, vendar se vi niste želeli ali zmogli soočiti z resnico. Nič ni bilo obljubljeno, zato ne čakajte obljube, pač pa se soočite z novo potjo. Od nekoga morate oditi, predvsem miselno, fizično se je to zgodilo veliko tednov nazaj. Usmerite pogled v prihodnost in postavite sebe na prvo mesto. Dogajale se bodo nove čustvene poti, ki bodo naredile velike spremembe in intenzivnost v vašem čustvenem življenju.

RIBI

Poskrbite, da bodo vaše finančne poti tekle kot ste si zadali. Zadnji čas ste se ustavili, kar pa ni dobrodošlo za prihodnje rezultate. Opomnite se na čas preteklosti, ko vam ni bilo vse dano in ne dovolite da se kaj podobnega vrne. Ne smete dovoliti, da vaše poslovne poti izgubljajo na pomeni zaradi čustvene blokade. Bodite previdni komu zaupate in predvsem, na koga v smeri čustev stavite. Nimate “računice”. Previdno.

 

 

 

 

GRAL

Facebook