fbpx

A

Naredili boste več kot ste sami pričakovali, samo lotite se ključnega koraka, ki vam prinaša potrditve. Mnogi med vami morate zaradi finančnega stanja prositi za neko uslugo nekoga, če ste usmerjeni v pravo osebo boste zvedeli že v ponedeljek. V kolikor ne dobite potrditve je potrebno iskati naprej. Jasno je da vam stoji oseba, za katero mogoče sploh ne mislite, da vam lahko pomaga. Premiki so jasni in odprti, sedaj je vaš čas in postavite na stran stare strahove. Nepotrebno se je obremenjevati s preteklostjo. Kaj je bilo je bilo. Sedaj stopate v novo obdobje, ki bo za vas še kako pozitivno.

B

Potrebujete moč, da se vrnete v poslovni smeri na točko ki bi si jo želeli. Tudi napredovanja so odprta in potreben je korak do nekoga, lahko je to nadrejena oseba, tisti ki ste na svojem pa naredite korake v neki uradni smeri. Pozitivne informacije bodo povezane s potrditvijo. Zadnjih 6 mesecev je bilo napornih, spremembe so bile vendar je potreben še zaključni korak. Mnogi želite ustvariti veliko več, saj smatrate, da zaslužite glede na svojo znanje. Prav je vse česar se boste lotili, tako čutili in nenazadnje želeli. Preobrati so jasni preko vaše vztrajnosti.

C

V kolikor je teden v vaši smeri povezan z uradnimi razpravami ali postopki, je jasno da bodo ta prestavljena ali nedorečena. Mnogi ste pričakovali več, pričakovali ste zaključke in nenazadnje tudi rešitve. Vendar nekdo nasproti vas ne misli tako, na vse provokacije ki bi se posledično dogajale reagirajte mirno. Niti za trenutek ne razmišljajte, da bi se najraje odmaknili, čeprav boste mnogi imeli priložnost tudi zato. Vendar take rešitve si niste želeli. Vse ponudbe v smeri denarja bodo polovične, pomeni dobiti morate to kar imate v mislih, zato je nadaljevanje potrebno.

 

GRAL

 

 

Facebook