fbpx

1

V tednu, ki je pred vami boste morali narediti premike. Vse konfliktne smeri so tukaj z namenom sprememb. Ne nosite bremena drugih, pač pa se postavite zase. Spremembe so mogoče tako v smeri pomiritev in dogovorov, kot  smeri novih korakov. Sedaj za mnoge ni čas novega koraka, zato je prav, da stopite nazaj. Delujte po občutku in nikoli ne odhajajte zaradi pritiskov nekoga (nadrejeni, sodelavci). Ne dovolite si, da vas izrinejo, pač pa pokažite in dokažite sebi in ostalim, da se vam godi krivica. Stojte za svojimi stališči, v slučaju napak se opravičite.

2

Napetost v poslovnem krogu daje vedeti, da se že nekaj časa dogaja za vašim hrbtom. Upravičeno? Ne zapletajte osebnih in poslovnih smeri, kar ste mogoče do sedaj delali. Zbrati se je potrebno, saj boste po razmisleku vedeli, da je krivda tudi vaša. Sprejmite svojo krivdo in pomiritev sledi. Na drugi strani ste mnogi na novih poslovnih poteh, na katerih se nekako ne znajdete. Brez panike, ste komaj na začetku in se morate komaj ustaliti. Zavedajte se, da je vsak začetek težak in vi to zmorete prestopiti. Moteča vam bo komunikacija. To poskušajte v tem trenutku preslišati.

3

Pripravljeni na nove podvige? V tednu ki prihaja mnogim med vami potrditev financ iz naslova, kjer čakate vsaj od meseca maj/junij. Velika stvar dobi epilog, potrditev. Bremena padajo, saj boste mnogi začeli s projektom, ki ga želite. Ne pozabite zapreti vse iz preteklosti. Postavite na preteklost 100 % piko – zaključek. Tudi če boste razmišljali drugače, ne delajte tega, pustite zamere zapirajte vse konflikte in nesoglasja. Za nove poti morate biti “čisti”. Odločnost na novih poteh daje dvojni posel, katerega boste z lahkoto obvladali. Začenja se vaša era uspeha, takšna kot je bila pred leti.

 

 

GRAL

Facebook