fbpx

A

Teden prinaša dobre novice, predvsem premike za katere posamezniki čakate vsaj od začetka meseca oktobra preteklega leta. Končno odgovori, ki vam bodo odpirali poti ali napredovanja. Mnogi boste prestopali poseben mejnik svojih poslovnih želja. Pogum velja, namreč pred vami se odpira obdobje, ki prinaša veliko možnosti, na katere v tem trenutku še ne računate. Bodite samozavestni, upajte si.

B

Finančno stanje prinaša rešitev. V pomoč vam prihajajo informacije, na vas bo da naredite korake oziroma premike za katere sedaj niste vedeli. Bodite pozorni na vsako sporočilo, tudi če je potrebno znova potrkati na vrata kjer ste bili zavrnjeni naredite korak. Uspešno boste zagovarjali nekaj, kar je nujno rešiti. Problemi preteklosti se končno v finančni smeri zapirajo.

C

Vaše misli so polne strahov. V kolikor se je neka poslovna pot prekinila, se po 6 tednih nadaljuje. Mnoge odločitve bo potrebno razumeti, ne nastopajte z zamero. Priložnosti, ki jih mnogi ne boste dali bodo napaka, ki lahko stane odprtih poslovnih poti samo vas in to za daljše obdobje. Umirite se sprejmite odločitev in bremena bodo padala. Zamere tudi.

 

GRAL

Facebook