fbpx

A

Ni časa za počitek. Mnogi ste namreč na pragu preteklosti, ki si je čustveno želite v prihodnosti. Potrebno je delovati, pogovor, sporočila, vprašanja, ki vas zanimajo. Odpira se komunikacija za mnoge po dolgem času. Ko ste že mislili da je to samo preteklost, se je zgodilo sporočilo. Sedaj se nadaljuje. Izkušnje imate, ne ponavljajte starih napak. Pogumno naprej.

B

Zamere se nadaljujejo in nujno je prestopiti te prepreke. Morate slišati kaj vam govori oseba nasproti vas, saj je jasno da govori resnico. S starimi vzorci ne boste prišli nikamor. Prav je da ste previdni, vendar je v tej previdnosti tudi meja. Trmasto ne želite slišati ali spremeniti svojih misli. Potrebno bo to zaradi vas, če si želite prihodnosti z določeno osebo.

C

Ostanite na poti, ki jo želite. Veliko več se vam bo dogajalo kot v tem trenutku pričakujete. Srečanje zagotovo prinaša prve razbremenitve, ne še rešitev. Naučili ste se vztrajnosti, ki je v tem trenutku najbolj dobrodošla. Bodite mirnih misli in dvignite samozavest. Vaša čustvena zgodba dobiva okvir prihodnosti. To kar želite se zgodi.

 

 

GRAL

Facebook