fbpx

A

Odločitev v tednu, ki prihaja bo za vas prinesla mir in zadovoljstvo. Misli bodo osredotočene na pozitivne konce. Vse kar ste delali do sedaj, vam prinaša preobrate ki ste si jih želeli. Zavedajte se zmage katera prihaja in bodite hvaležni. Končno boste na poti kot si želite. Potrebno je samo slediti svojim občutkom in narediti še več, kot ste načrtovali. Popolna zmaga stoji!

B

Preteklost se dokončno zapira. Vse kar je bilo ostaja za vami. Potrebno je narediti korak, ki bo za vas imel potencial prihodnosti. Strah odmislite in se odločno postavite na svojo pot. Delujte v smeri svojih želja in pustite tuja mnenja na miru. Veliko ste jokali vendar bo sedaj vaš nasmeh izrazitejši. Nič vas več ne more ustaviti, vaša samozavest bo izrazita.

C

Čustva potrebujejo čas, zato je pomembno da se prepustite in ne prehitevate, še manj izsiljujete. Zgodilo se bo samo od sebe v vaše zadovoljstvo. Bodite pripravljeni na pozitivne preobrate, katere že sedaj čutite v sebi. Zgodili se bodo v smeri vaših želja. Mnogi boste popolnoma preusmerili svoje misli v prihodnost, samo ne poslušajte tujega mnenja, namreč niso pozitivna za vas.

 

GRAL

Facebook