fbpx

A

Vsak med vami je v nekem čakanju, časovno različna obdobja vam stojijo, vendar je prav teden, ki prihaja tisti , ki daje odgovore. Soočenja v smeri čustev so jasna, mnogi med vami ste odgovor že dobili, vendar ga niste želeli sprejeti. To bo sedaj potrebno. Energije so na delu, da zaprejo preteklost, vsaj v smeri kot je bila, ni nujno da odmakne osebo katero si želite v prihodnosti. Nujno pa je da spremenite način komunikacije, ta naj ne bo takšna ko je bila. Uredite svoje misli, ne posegajte v misli osebe nasproti vas.

B

Razumeli boste, to pa pomeni, da boste svoje razmerje, pa tudi skrivnosti razumeli drugače. Nihče vas ne postavlja pred vrata, če boste le znali najti toleranco. Delovanje na silo ali z ultimati, nima prihodnosti. To potrditev ste dobili že sedaj. Osredotočajte se na razmerje, vendar dovolite da razmerje dozori. Potrebuje čas. Ne hitite, saj vam bo nekdo jasno dal vedeti, da si tega ne dovoli. Tudi distance so možne, če si ne boste dali dopovedati, če so vam potrebne pa morate vedeti sami. Razmislite.

C

Teden poln preobratov v smeri čustev. Naporno pa vendar za vas bolje da se začne dogajati. Preobrati bodo jasni, vaše želje bodo z vašo mirnostjo dosegale cilj. Izredna naključja, vam prihajajo v pomoč. Naredite vse kar želite in predvsem bodite realni kaj lahko pričakujete takoj in kaj rabi še čas. Osebo imate pred seboj, prepreke so zagotovo tudi pred vami, vendar informacije ki prihajajo so dobre za vas. Odločitve sledijo kasneje. Pomembno je samo, da se premakne.

 

 

GRAL

Facebook