fbpx

1

Dvignite se, pogovori ki so bili zadnje tedne odprti v smeri čustev niso dokončno vezani na nič. Smeri, ki so na prelomnici se nadaljujejo. Brez starih strahov, priznajte si tudi svoje napake in neučakanost. Potrebno bo delovati drugače, da stopite iz nekega začaranega kroga vzponov in padcev v vašem razmerju. Sprejeti bo potrebno prepreke, ki potrebujejo čas, to je nujno. Ne dvomite v čustva, dvomite v sebe, saj se niste še ničesar naučili, saj znova in znova ponavljate stare napake. Ne morete z nekom enako razmišljati, lahko pa se zaradi čustev prilagodite. Naredite to v tednu, ki je pred vami.

2

Ustaljen teden za tiste, ki so polni “metuljčkov” saj doživljajo nove, sveže zgodbe. Potrebno se je prepustiti in ne delati hitrih zaključkov. Na drugi strani pa boste mnogi v objemu stalnice, skrivnosti ali avanture, ki vam daje veliko več kot ste pripravljeni priznati. Kako zelo potrebujete to osebo se zaveda, prav je da si priznate, vendar ne delajte ničesar, kar bi moralo prinesti odločitve. Ni čas zato, namreč na eni in drugi strani je nerešena preteklost, ki potrebuje čas. Bodite v svoji skrivnosti, živite za ta srečanja, vse ostalo bo potrebno prepustiti energijam.

3

Odločitev v smeri čustev še ne bo, saj jih tudi ne more biti. Z ultimatom ste mnogi naredili distanco, namesto da bi prišli do odločitve na drugi strani. Energije vam nakazujejo, da ta pot ni prava. Stopite korak nazaj in ne vsiljujte svoje volje. Da se nekdo odloči mora imeti dober razlog, kljub čustvom ki so prisotna. Samo zaradi čustev se ne gre odločati, saj lahko oseba nasproti vas prizadene preveč ljudi v tem trenutku. Niste edini, zato ne nastopajte na takšen način. Rastite v razumevanju in sprejmite – začnite razumeti osebo nasproti vas, dajte tej osebi razlog, da se odloči za vas.

 

 

GRAL

Facebook