fbpx

1

Kompenzacij je konec. Obrniti se bo potrebno v smeri kjer so vaša čustva. Biti z nekom drugim in ljubiti drugje je stanje ki se mora končati. Mnogi pred koncem in razočaranjem, saj so se čustva na drugi strani ohladila, medtem ko ste vi kompenzirali, spet drugi boste imeli srečo, saj nadaljevanje sledi. Zavedali se boste, kakšna sreča vam je bila naklonjena. Na napakah se učite – ne boste jih več ponavljali v tej smeri. Pomembno se je osredotočati na občutke, tako bodo posamezniki primorani nekaj preboleti, drugi boste zaživeli z okusom grenkobe in slabe vesti in z močno lekcijo.

2

Postavljali boste sami sebi prepreke, saj se očitno nimate namena spremeniti. Ne boste dolgo v takšni odločitvi, saj boste hladili pot, ki vam veliko pomeni. Potrebno bo sprejeti prepreke se soočiti in pustiti čas. Vaši občutki so preveč povezani z egom in starimi vzorci, zato je čas da to prestopite in si ne zapletate čustvenih poti. Bodite iskreni in iskrenost bo sledila vam. Res je da ne morete razumeti, zakaj se nekdo ne more odločiti kljub čustvom, vendar si priznajte, da odgovore še kako dobro poznate. Sprejmite jih.

3

Ogovarjali vas bodo, vendar se vi s tem ne boste več obremenjevali. Ogovarja vas lahko samo nekdo katerega spoštujete, vse ostalo pustite na strani. Bodite konkretni v svojih korakih za naprej. Ste na pravi poti v smeri čustev, zato tudi ljubosumje. Dan za dnem boste ustvarjali intenzivnost svojega razmerja. Vse kar je bilo boste zavestno puščali za seboj. Lep teden za vas, saj bodo potrditve iz druge strani jasne. Intenzivna bližina bo poglabljala občutke, ki so med vama. Spremembe so ogromne pred vami. Zasluženo.

 

GRAL

Facebook