fbpx

1

Spoznali boste, da na preteklost ne boste mogli več računati, saj se ne premakne nič v dogovorjeni smeri. Prav je da se pogovorite znova in najdete kompromis. Mnogi boste morali znižati pričakovanja, vsaj v tem trenutku. Strinjali se boste, saj ne želite izgubiti osebe nasproti vas. Neke vrste žalost bo v vas, saj ne boste razumeli zakaj se nekdo ne more odločiti, če so čustva prisotna. Ne razmišljajte preveč, samo prepustit se.

2

Hvaležni boste za neko prijateljstvo, saj se bodo sedaj kazali znaki pripadnosti. Mnogi dobite potrditev, da se dogaja več kot samo prijateljstvo, zadrega bo očitna. Dogajala se bo zgodba z znano osebo, ki jo do sedaj niste gledali  smeri čustev. Privlačnost obojestranska, daje problem za prihodnost. Namreč razmerje je v tem trenutku lahko samo skrivnost. Čas za to razmerje komaj prihaja. Sledite občutkom.

3

Z nemočjo ne boste prišli daleč, potrebno bo zbrati pogum in se izpostaviti. Čustva bodo intenzivna na eni strani, na drugi pa osamljenost zaradi distance, ki traja že dalj časa. Jasno vam je da bo potrebno drugače. Poskušali boste znova, presenečenje sledi, saj dobite odgovor. Trenutna sreča naj vas ne zavede, saj ste se nekaj s to osebo že dogovorili. Sprejmite prepreke in nadaljujte komunikacijo do mere ko smete.

 

GRAL

 

Facebook