fbpx

1

Postavite se na pot. Prepreke, ki mislite da so še vedno pred vami bodo s pogledom iz drugega zornega kota izzvenele. Pojavile se bodo priložnosti, ki odpirajo smeri poslovnih poti, lahko se boste odločali za popolnoma novo pot. Bodite osredotočeni na svoje želje, ki vam v doglednem času (april) prinašajo podpise katere ste želeli. Trenutno finančno situacijo, boste rešili z neko pomočjo, ki ni vezana na uradne osebe. Pomen, da je potrebno poiskati pomoč pri prijateljih.

2

Prekinitve so bile za vas usluga. Na pot vam prihaja poslovno odprta priložnost v kateri v prvem trenutku ne boste videli možnosti za sebe, vendar preko pogovora, boste začeli iskati tudi mesto, ki bo pripadalo vam. Dober odnos vam dodatno odpirajo avtoritete, pomeni da boste našli skupni jezik. Vse kar boste uredili sedaj, bo vezano na daljše obdobje, pomeni za prihodnost. Bremena padajo, morate se samo zavedati in začutiti odprto pot, ki vas vabi.

3

Finančni priliv, za vse tiste, ki so začeli korake v tej smeri december/januar. Sedaj potrditve, ki mnogim kažejo razbremenitve preteklosti. Zmogli boste preteklost v smeri financ zapreti. Ničesar ne prelagajte, pač pa dejansko zaprite smer ki vas teži. Mnogi imate namreč že nove načrte, ki so nujno potrebni finančne injekcije, vendar je potrebno lepo po vrsti. Nove smeri bodo nagrajene, ko zaprete preteklost. Počasi in postopoma je potrebno.

 

 

GRAL

Facebook