fbpx

1

Potrebno je zbrati moč, pred korakom, ki daje potrditve. Naj bo to nove poslovne poti, ali razbremenitev v smeri finančnega priliva, oboje je pred zaključnim korakom. Tokrat speljete končno stvari do konca, do sedaj ste se očitno vedno ustavljali na pol poti. Čas je, da sebe postavite v stabilnost finančnega stanja. Razbremenitve bodo velike, saj je že kar nekaj časa, ko se morate obračati na druge. Spremenite to, vse te misli naj ostanejo v preteklosti, vi pa naredite preobrat, kot si ga želite.

2

Obremenjeni boste z delom ali nekom, kateri je povezan s službo, kot nadrejena oseba ali avtoriteta. Mnogi bi si zaslužili neko nagrado, vendar jo boste morali še nekaj časa počakati. Ne dokazujte ničesar, ampak prepustite, da smeri dozorijo. Nadaljevanja na poslovni poti, so jasna. To je pot na kateri ste do sedaj. Mnogi med vami niste na tej poti dolgo časa, kot da ste na samem začetku. Spoznavajte ljudi in njihove reakcije v tej smeri še ne veste veliko, zato manj besed. Uspeh sledi, to vas naj ne skrbi.

3

Prilagajanje bo potrebno, sploh če gre za novo sodelovanje. Postajate del neke ekipe in načrtov, katere ste tudi sami želeli. Delovali boste spontano, saj bodo energije odpirale vrata dan za dnem. Bodite pri stvari, umirite se. Bodite dosledni. Obrestovalo se bo. Mnogi posamezniki, boste v tednu, ki prihaja podpisali nekaj v smeri finančnega priliva, to so tisti posamezniki, ki čakate od meseca novembra 2o20, sedaj sledijo realizacije.

 

GRAL

Facebook