fbpx

A

Potrebno bo izboriti svoje mesto, to lahko naredite brez konflikta, tako da pokažete svoje kvalitete. Počutite se nekako razvrednotene, zato je čas da se pripravite, na svoje trenutke. Prestopite misli, da ne zmorete in naredite sebi končno tisto okolje, ki si ga tako želite. Dovolj je bilo slediti drugim, potrebno je izpisati svojo zgodbo, seveda tukaj kjer ste. Nobena sprememba vas v tem trenutku ne bi zadovoljila.

B

Pred vrati novih korakov ste. Potrebno je sestaviti plan – zadnjih korakov. Namreč mnogi ste pred rešitvijo velikega bremena, povezanega s financami iz preteklosti. Lahko se zgodi, da končno neki uradni postopek dobi epilog, kar za vas pomeni proste odprte korake v prihodnost. Sedaj je vredno narediti popolno spremembo in si življenje ustvariti po svojih merilih – željah. Samo pogumno.

C

V kolikor ne boste iskali, ne bo priložnosti. Jasno je da ste vi tisti, ki odpirate pot sebi, vaši koraki so potrebni, samo od sebe do vas ne pride nič. Pot je odprta, vendar je nujno stopiti na njo. Še pred koncem oktobra meseca se dogovorite nekaj, kar bo v prvem koraku samo za določen čas, vendar sprejmite, namreč postopoma se odpira na tej poti tudi stalnost in vaše zadovoljstvo.

 

 

GRAL

 

Facebook