fbpx

A

Pripravljeni ste da zaključite preteklost. Spremembe ki si jih želite že nekaj mesecev bodo sedaj pred vami. Pogumno vprašajte, peljite pogovore za svoje dobro v smeri financ. Vse kar dogovorite – zapišite uradno, samo beseda ne bo dovolj. Zahtevajte da se tudi za vas obljube izpolnijo. Mnogim manjši nenapovedani dobitki, ki popravijo trenutno zmedo na finančnem področju. Veliko dobrega je pred vami, zato je prav, da sami sebi razložite, da tudi vi zmorete. Prestopate vse prepreke.

B

Postavljeni boste pred vrata. To ne pomeni da se nekaj za vas konča, ampak pravzaprav komaj začne. Veliki koraki so pred vami, čeprav ste mnogi med vami bili razvrednoteni. Da je vse slabo za nekaj dobro, se pokaže ravno vam. Bodite odločni in pogumni, dokažite najprej sebi, šele kasneje drugim. Odločajte se za poti, ki si jih niste še mesece nazaj znali sami predstavljati. Popolne spremembe v vseh smereh življenja – posledično. Bodite samo to kar ste, sledi vam blaginja.

C

Pripravljeni ste na preobrat, odgovore imate mnogi že na mizi, spet drugi ste že stopili na novo poslovno pot. Strahovi v tem trenutku niso potrebni. Morate si priznati, da čutite tudi sami da vam tokrat uspe. Neki znanec bo imel velik pomen pri nadaljevanju te poti. V pozitivnem smislu seveda. Pomeni se boste lahko na nekoga zanesli. Zaupanje bo raslo in gradili boste svojo poslovno stabilnost. Vsi ki čakate potrditev financ – četrtek tedna, ki prihaja.

 

GRAL

 

Facebook