fbpx

A

Nekaj se je prekinilo zato, ker je pot ki je namenjena za prihodnost boljša in plodnejša za vas. Mnogi ste v novih korakih, čeprav boste še imeli opravka v smeri preteklosti zaradi odprtih financ. Zaključite vse in ne odstopajte od tistega, kar je vaše. Nove poti, vzemite za svoje brez sence dvoma, čutili boste namreč razbremenjenost in zmedenost hkrati. Prav je sebi odpreti nove poti, vzemite vse kar je bilo negativno za dobro pozitivnih preobratov, ki so pred vami.

B

Finančni priliv je tukaj, prihaja v dveh delih z zamikom 3 tednov. Končno se lahko znebite dvomov. Preteklost se bo zaprla dokončno. To bo za vas pomenilo čas velikih razbremenitev. Ne boste se spomnili, kdaj ste bili nazadnje tako razbremenjeni v smeri financ. Potrebno je sprejeti nove korake, ki nimajo nič s preteklostjo. Prav je tudi da vložite v sebe, to kar vam je želja iz preteklosti.

C

Priznali si boste, da ste za veliko stvari krivi sami, saj ko je bil čas da bi jih rešili, ste vi imeli veliko opravkov s čustvi in ste poslovne poti dajali na stranski tir. Zdaj je kar je, potrebno bo preteklost sanirati, kolikor bo to mogoče. Veliko ste se naučili in to znanje je sedaj potrebno uporabiti v svoje dobro. V veliko pomoč vam bo prijatelj/ljubimec/ljubimka, namreč nekdo daje besedo za vas in pot se končno odpre.

Facebook