fbpx

A

Vam se bo očitno odprla pot, ki jo poslovno želite. Mnogi med vami boste našli rešitev za neko finančno prepreko, ki vas bremeni. Ključnega pomena bo neka oseba s katero boste uradno v prihodnje tudi povezani. Dobite priložnost po neki odločitvi. Bodite sedaj pogumni in zaupajte. Dogajalo se bo prav to kar si želite.

B

Breme, ki ga nosite zadnjih 6 mesecev bo  končno za vami. Postavili si boste meje za naprej, saj to da ste nekomu zaupali vam je prineslo veliko prepreko, zaradi katere ste bili več kot zaskrbljeni. Prečistite vse kar ni za vas. Čustva ne povezujte s financami. Ni vam potrebno, bodite svoji vsaj v poslovni smeri in najdite stabilnost sami zase.

C

Sporočilo, ki ga dobite bo povezano z novo priložnostjo. Sprejmite v trenutku, tudi če se doživljali veliko prelomnico, posamezniki je mogoče da ste nekaj izgubili. Poti se znova odprejo. Vam znane poti. Bodite pogumni poskusiti znova, saj boste presenečeni. V okolju kjer se niste počutili dobro bo sedaj za vas varen teritorij. Stvari se spreminjajo – ljudje tudi.

 

GRAL

 

Facebook