fbpx

A

Osredotočajte se na rešitve, manjka vam korak, pri posameznikih dva koraka. Ideje ki jih imate realizirajte, naredite premike in preobrate. Prepustite se in si ne postavljajte omejitev. Vse boste zmogli, res pa je da se morate organizirati. Marsikatero stvar v smeri financ bi že rešili v kolikor bi bili dosledni že zadnje tri mesece. Jasno je da boste težje prestopali stare navade, vendar obrnite pogled k cilju. Za mnoge čas ko boste rekli “srečno” staremu kolektivu, namreč prerasli ste ga, drugi se boste odločali za samostojno pot. Bodite pogumni.

B

Odprte poti financ, ki bodo sicer manjše kot ste pričakovali, vendar se odpira nadaljevanje. Namreč rešitev vam stoji v treh koraki, prvi korak v tednu, ki je pred vami. Naj vam neko razvrednotenje ne vzame poguma, vzemite ponujeno in rešite delno svoj problem, potem se lotite takoj naslednjega koraka. Vedeti morate, da je vaša želja velika in je potrebno k problemu pristopiti postopoma. Pač ne gre zadnjih 3 – 5 let zapreti z enim korakom. Dana vam je blaginja in potrebno je slediti tem občutkom. Pomembno je da ustvarjate svojo neodvisnost za prihodnost.

C

Ponujeni vam bosta dve poti. Pred vami je teden ko se boste morali odločati. Odločitve niso ravno vaša domena. Problem ki vam stoji je povezan samo z vami, vaše misli potrebujejo “bogato” razmišljanje. Pomeni, da si zaslužite več, da zaslužite razbremenitve v smeri finančnega stanja. Bodite pripravljeni miselno na vse. Očitkov, da ste za neko finančno stanje krivi samo vi – preslišite. Veste da ni tako in če bi v tem trenutku lahko, bi zagotovo zaprli svojo finančno preteklost, vključno s čustvenim življenjem in začeli novo svojo pot. Ta čas prihaja.

Facebook