fbpx

A

Čas vaše konkretne odločitve je tukaj. Dozorevali ste vzporedno z izkušnjami, ki so se vam dogajale zadnjih 3 – 6 mesecev. Sedaj boste odpirali nova obzorja, saj možnosti zato bodo končno odprte. Imeli boste veliko preglavic z vašim razmišljanjem in edino to je edina prepreka na vaši poti. Odločno stopite v smeri želje po menjavi – nadgradnji ali koraku “na svoje”. Potreben je ta prvi korak, ki vam daje spoznanje, da je vaš čas tukaj in predvsem da zaslužite več.

B

Dogovor v smeri financ, ki ste ga opravili v mesecu septembru 2020 bo potrjen sedaj v tednu, ki prihaja. Kot da se vam odpre pot v samo enem dnevu. Možnosti, da končno zaprete breme preteklosti bo pred vami. Sedaj je potrebna preciznost vsakega koraka. Ne odločajte se za hitre nakupe, ampak je prioriteta preteklost in zapiranje le-te. Vsak napačni korak vas lahko stane vaše “svobode” – ne v dobesednem smislu, pač pa v smeri novih čustvenih korakov, ki jih želite narediti v prihodnosti.

C

Mnogi med vami ste doživeli spremembe ob katerih ste računali, da se boste počutili bolje, vendar v tem trenutku niste ravno prepričani, da je bila odločitev prava. Ni vse tako med novimi ljudmi – na novem delavnem mestu, tako kot ste si želeli. Ustavite se in razmislite – nehajte komplicirati, ker nimate prav. Okolje je zdravo, sedaj je potrebno, da iz sebe daste svoj maksimum in postanete del celote. Postopoma vam že uspeva, zato odločno nadaljujte korake v tej smeri.

 

GRAL

 

 

Facebook