fbpx

A

Prišli ste do točke potrditve. Zagotovo premiki pozitivnega značaja že v tem tednu, povezani z spremembo ali napredovanjem, lahko so tudi realizirani popolni začetki. Ne razmišljajte preveč, saj ste v sebi že odločeni in zato ne dajajte vtisa kot da še niste razmišljali v tej smeri. Predlagam vam, da začnete govoriti o denarju – dohodkih. Najbolj je potrebno za vas ravno to, če ponudba zadovoljuje vaša pričakovanja. Ljubite svoj denar, usmerite misli v blaginjo.

B

Poslovne spremembe, pa tudi nevarnosti so za vami. Pomeni se poslovne in finančne poti pomirjajo in prestopajo v mirne vode. Neki konflikt, lahko tudi ogovarjanje je za malo naredil veliko prelomnico osebno vam. Reagirali ste dobro, v teh trenutkih vam je prišel prav vaš strah, ki vam je zaprl vsako besedo in to je bila smer pozitivne rešitve, lahko bi namreč rekli preveč. Mirno obdobje se nadaljuje – brez skrbi. Postavite si nove izzive v smeri napredovanja.

C

Končno prihaja teden ko boste mnogi rešili neke svoje finančne poti in dvome, ki lahko trajajo tudi že nekaj let, zagotovo pa nekaj mesecev. Odločitev sledi, ki bo za vas ugodna in ta bo pomenila tudi neke vrste svobodo v vašem življenju. Ste namreč na pragu novih korakov, ki jih s starim bremenom ne bi mogli narediti. Sedaj se vam poti odpirajo, kot da boste osamosvojili sebe. Bodite pogumni, zaslužite veliko več in prav je da prestopite vse strahove.

 

 

GRAL

Facebook