fbpx

A

Osredotočite se na želene premike. Mnogi med vam boste naredili odločilen korak in v kolikor je neko breme v smeri financ povezano z zadnjimi tremi meseci, prihaja premik ravno v tej smeri. Sedaj ne bodite povprečni ampak naredite korak – dva več. Pomembno je da si upate, vprašajte tudi tisto, na kar ste do sedaj dobili negativen odgovor. Energije bodo na vaši strani in premik bo tako zelo očiten in nepričakovan, da boste ostali brez besed.

B

S konflikti ne nadaljujte, namreč v tednu, ki je pred vami morate najti razplet za nastalo situacijo. Jasno je da se morate spustiti tudi v razpravo, ampak komentirajte samo o sebi ne o drugih. Zapletanje vam sedaj ne pride v poštev. Pogumno zagovarjajte sebe, tudi do ljudi s katerimi sedaj nimate dobre komunikacije, je pa nujna za nadaljevanje poslovne poti. Vnesite mir v posel in bodite profesionalni. Uspelo vam bo.

C

Način s katerim sprejemate kritike je vse prej kot dober. Morate si določene napake tudi priznati. To je nujno za sodelovanje, ki vam ga kaže v prihodnosti. Vloga ki ste jo posamezniki oddali že nekaj časa nazaj bo odobrena, mogoča so samo razhajanja v višini potrditve. Sprejmite stanje kot je, samo da se premaknete iz mesta to vam naj bo v tem trenutku najbolj pomembno. Namreč postopoma boste uredili vse do samega zaključka problema.

 

 

GRAL

 

Facebook